Hotel ’t Koningsbed te Groenekan

Groenekan - Prinsenlaan 80

Vraagprijs € 2.100.000,- k.k. • Bedrijfsexplotatie € 195.000,-
Verkocht

Hotel ’t Koningsbed te Groenekan
Het is een gespreid bed voor een slimme ondernemer. Dit strakke eigentijdse hotel. Midden in de natuur. Op slechts zes kilometer van Utrecht centrum!

Het hotel ligt in een dorp, net buiten Utrecht en is zeer gemakkelijk te bereiken door de verschillende uitvalswegen aan weerszijden van het dorp. De omgeving is landelijk, omringd door bossen en weide.

De locatie biedt diverse fiets- en wandelroutes, en zowel Paleis Soestdijk als Paleis Drakensteyn bevinden zich binnen slechts enkele kilometers van het hotel.

Het geheel bestaat uit acht luxe tweepersoonshotelkamers en één tweepersoons Grand Suite, dit is uit te breiden naar 26 hotelkamers. Een ruime multifunctionele ruimte biedt plaats aan circa 35 personen. Die van het uitzicht van de bovengenoemde omgeving genieten.

De huidige eigenaren hebben tevens de mogelijkheid om een nieuw gebouw met 17 extra hotelkamers, een restaurantruimte en een aantal zalen bij te bouwen op het terrein. Deze plannen zijn uitgewerkt en geoffereerd door aannemers. De benodigde vergunningen zijn door de gemeente afgegeven en er kan in principe direct gestart worden met de bouw.

Uiteraard voorziet het hotel ook in verschillende vergadermogelijkheden.

Op het te koop staande erf staat nog een ruim woonhuis. Met meerdere slaapkamers, een ruime schuur en een tuin. De huidige eigenaren hebben recentelijk een plan tot verbouwing ontworpen waarvoor de vergunningen al zijn verleend.

In één woord
We proberen het woord zo min mogelijk te gebruiken, maar voor deze keer maken we graag een uitzondering: de locatie, de bereikbaarheid de conditie van het geheel… dit is nu echt wat je noemt: een buitenkans!

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 195.000,–
Vraagprijs onroerende zaken (bedrijfsmatig) € 1.180.000,– k.k.

Vraagprijs woning € 725.000,– k.k.
Vraagprijs totaal € 2.100.00,– k.k.

Interesse? Neem contact op met de makelaar van dit object

Makelaar van dit object
Stijn Timmermans
Telefoonnummer06 41 11 16 83
Kaart