Hottest spot in town (Deventer)!

Deventer - Nieuwe Markt 4

huurprijs € 18.000,- per jaar

Een wijnbar met pit. Dat is Madame Jeanette. Gevestigd in een karakteristiek hoekpand in de horecahotspot van Deventer: het historisch stadcentrum.

De huidige eigenaren staan met veel passie in het horecabedrijf hun hobby uit te oefenen. Maar wegens verhuizing hebben zij besloten de wijnbar toch te verkopen.

De wijnbar staat bekend om de gastvrije en huiselijke sfeer waar je meer dan een gast bent. Een topbeleving, waar je geniet van heerlijke ‘Drinks & Spices’. De locatie leent zich ook uitstekend voor een knusse lunchroom, eetcafé, tapas-/pinchosbar, goede koffiebar of voor het geven van (besloten) feesten en partijen.

De gehele horecaruimte (inclusief toiletgroepen, keuken en bar) is gesitueerd op de begane grond (ca. 78 m2), met circa 30 zitplaatsen. In aanvulling daarop biedt het buitenterras (deels onder markies) ook nog eens 30 zitplaatsen. Staan de tafels en stoelen in de weg? Geen enkel probleem, er is namelijk een zeer ruime kelder voor opslag (ca. 80 m2).

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 50.000,–
Huurprijs horecabedrijfsruimte: € 18.000,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 234 50 80, of per mail: horeca@vdweerd.nl.

Kaart