In het Museumkwartier van Utrecht

Utrecht - Hamburgerstraat 17

huurprijs € 39.225,- per jaar

Al geruime tijd is aan de Hamburgerstraat in Utrecht Restaurant “De Goedheyd” gevestigd. In 2008 werd het goedlopende bedrijf door de huidige ondernemers overgenomen. Inmiddels hebben zij besloten om dit nog steeds zeer succesvolle horecabedrijf te verkopen.

Restaurant “De Goedheyd” is Frans-Internationaal georiënteerd met een klassieke moderne twist. De huidige doelgroep bestaat zowel uit de privé als de zakelijke markt. Het bedrijf biedt haar gasten de keuze uit een à la carte kaart of een verrassingsmenu variërend van drie tot vijf gangen. Het object beschikt binnen over circa 50 zitplaatsen alsmede 26 zitplaatsen op het terras.

Het restaurant is schitterend gelegen in de wijk Museumkwartier nabij de welbekende Domtoren. Het object is goed bereikbaar per auto, openbaar vervoer en te voet vanuit de binnenstad. In de buurt zijn diverse parkeergelegenheden, waaronder op loopafstand een ruime parkeergarage. Schuin tegenover het restaurant aan de Lange Nieuwstraat bevindt zich een bushalte. Het object is door zijn chique zwarte luifels goed zichtbaar als horecabedrijf.

Financiële informatie:
Huurprijs € 39.225,–
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 249.500,–

Interesse?
Neem voor meer informatie of het plannen van een bezichtigingsafspraak contact op met Stijn Timmermans. Bel 030-2345080 of mail naar stimmermans@vdweerd.nl

Kaart