Kans op Schans in Mook!

Mook - Rijksweg 95

koopprijs € 795.000,- k.k. • huurprijs € 68.500,- per jaar

Een 8,7 op Iens, 4,2 uit 5 sterren in Google, warm aanbevolen op TripAdvisor: het kan niet anders, dan doe je wat goed. En dat doet Schans. Al sinds 1956. In Mook. Als vertrouwde naam, waar het gasten aan niets ontbreekt…

….of toch: misschien ontbreekt het nog aan uw inbreng als overnamepartij. Om te zorgen dat het restaurant ook de komende 62 jaar prominent op de lokale kaart blijft staan.

Een unieke kans voor een enthousiaste ondernemer!

Het restaurant is gelegen aan de doorgaande Rijksweg pal aan de rotonde die Mook met Groesbeek verbindt. Daar vindt u ook het ruime en zeer zonnige terras, met een capaciteit van zo’n 110 zitplaatsen.

Aan de kinderen is ook gedacht, er is een goed verzorgde (buiten) speelhoek aanwezig.

Het restaurant kent een L-vormige indeling en geniet, mede door de prachtige raampartijen, van prettige lichtinval. De hoge plafonds, het licht en de smaakvolle inrichting maken het een heerlijke plek om te lunchen of te dineren.

De verkoopruimte van het restaurant beslaat ca. 125 m2 en heeft een capaciteit van 70 zitplaatsen. De goed geoutilleerde keuken bevindt zich op de begane grond en is qua routing ideaal gesitueerd, aansluitend op het restaurant, de zaalruimten en de ruime kelder (op stahoogte).

De aangrenzende twee zaalruimten op de begane grond beslaan resp. 72 m2 en 94 m2 en bieden ruimte aan 150 gasten. In de zaal is een tweede, mobiele, bar aanwezig.

De eerste verdieping is van oudsher ingericht/ingedeeld als restaurant- en zaalruimte. De voorzieningen hiervoor zijn nog deels aanwezig. Een opvolger kan deze functie weer terugbrengen of kan overwegen circa tien hotelkamers te realiseren.

De aard en constructie van het horecabedrijfspand leent zich voor deze functie, het bestemmingsplan is er klaar voor en zo ook de plaatselijke markt.

De huidige eigenaren hebben de exploitatie begin 2016 met veel enthousiasme opgepakt en noteren inmiddels een mooie omzet. Vanwege omstandigheden gaan zij echter afscheid van elkaar nemen, waardoor de verkoop van het restaurant geboden is.

Résumé?
Strik erom. Het restaurant is instapklaar, kent geen zware (over te nemen) verplichtingen en biedt gelet op de locatie en de vele vierkante meters (ruim 1.000 m2!) nog volop uitbreidingsmogelijkheden.

Financiële informatie
Koopprijs onroerende zaken: € 795.000,– k.k.
Koopprijs roerende zaken (/bedrijfsexploitatie): € 115.000,–
Totaal: € 910.000,– k.k.

Voor de juiste kandidaat bestaat er de mogelijkheid om de onroerende zaken (langdurig) te huren (tegen tenminste 5+5 jaar) waarbij geldt dat de bedrijfsexploitatie/roerende zaken dienen te worden overgenomen. Indicatie huurprijs voor de onroerende zaken bedraagt (totaal): € 68.500,– per jaar (excl. BTW). Het voornoemde onder voorbehoud. Neem voor meer informatie hieromtrent contact op met de makelaar.

Eenmaal, andermaal…
Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030-234 50 80, of per mail: ibokma@vdweerd.nl

Kaart