Kant-en-klare goedlopende afhaalformule

Vleuten - Kees Valkensteinlaan 14a

huurprijs € 18.549,- per jaar

Als zoete broodjes vliegen ze hier de deur uit: de Indonesische rijsttafels en Rames-, Rendang- en Saté-menu’s. De online recensies liegen er niet om, het eten wat ze hier in het centrum van Vleuten bereiden, is uitstekend. Selamat makan!

Het restaurant is in 2017 compleet vernieuwd en verkeert in zeer goede staat. Toch nemen de eigenaren, om persoonlijke redenen, afstand van de zaak. En dit biedt een unieke kans om snel in te kunnen stappen in een goedlopend geheel.

Het restaurant is het enige Indonesische restaurant in de omgeving en heeft mede daardoor een enorm verzorgingsgebied. Naast de afhaal van maaltijden en bezorging, onder meer via Thuisbezorgd, verzorgt het restaurant ook catering voor grotere partijen. In het nabij gelegen Maximapark worden jaarlijks tientallen evenementen georganiseerd. Dit betekent de uitstekende afzet markt voor bijvoorbeeld de saté of andere Indonesische heerlijkheden. En die saté… daar loopt men de deur voor plat!

Door de ligging in het centrum van Vleuten, met gratis parkeerruimte voor de deur, is het een uitstekende locatie voor lokale fijnproevers. Daarnaast bevinden zich binnen 10 minuten rijden 3 snelwegknooppunten, waardoor ook de verbinding met Utrecht en omgeving geweldig is.

Als gezegd, het is compleet turn-key. Met ruime keuken die van alle gemakken voorzien is, om de gasten die het eten komen halen, en de catering én de gasten die het eten laten bezorgen, als een goed geoliede machine te bedienen.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 65.000,–
Actuele huurprijs: € 18.549,– excl. BTW per jaar.

Meer informatie?
Neem contact op met Youp Dumont of Cas Meuleman via: 030-2345080. Mailen kan ook naar ydumont@vdweerd.nl of cmeuleman@vdweerd.nl

Kaart