Lekker uitblazen bij Eet- en Biljartcafé De Windhoek

Utrecht - Laan van Nieuw-Guinea 39

huurprijs € 52.000,- per jaar

Verhuurd onder voorbehoud

Aan de Laan van Nieuw-Guinea, zo ongeveer op de grens van Lombok en Oog in Al, vind je op een hoek: De Windhoek. Een écht Café met een ruime biljartzaal waar gedurende de gehele week gebiljart wordt.
En waar je komt als je zin hebt in een goede maaltijd, want een hapje koken, dat kunnen ze hier wel, in de ruime, uitgebreide keuken.

Woonkamer
Als je het tot de lokale woonkamer weet te schoppen dan doe je wat goed. Goed is dan ook de norm bij De Windhoek. Vraag maar na aan de vele buurtbewoners die hier dagelijks komen. Om gezellig bij te kletsen, een biertje te drinken, een beetje uit te blazen van hun werk en natuurlijk om deel te nemen aan de verschillende dart- en biljartwedstrijden.
De hoofdingang verleent toegang tot het cafégedeelte (86m2), deze biedt plaats aan circa 70 gasten. Naast de bar is een doorgang die naar de biljartzaal leidt. De biljartzaal is circa 110m2 groot en kan meerdere doeleinden dienen. De zaal heeft een eigen toiletgroep en van achter de bar kun je de zaal ook bedienen.
Verder bevindt zich naast de zaal nog een ruime rookruimte van circa 10m2.

Vanwege privéredenen staat café De Windhoek te koop. Een zeldzame kans om dit café met ruime opzet, zaalruimte en professionele keuken over te nemen.

Financiële informatie:
Vraagprijs exploitatie: € 130.000,–
Huurprijs: 52.000,– per jaar, exclusief BTW

Interesse?
Neem contact op met Stijn Timmermans op 030-2345080 of per mail stimmermans@vdweerd.nl

Kaart