Mediterraan met terras

huurprijs € 54.500,- per jaar

Spaanse invloeden in Zeist

Spaans genieten, dat is waar de gasten in Zeist bij dit prachtrestaurant voor terecht kunnen, en daar is geen woord teveel gezegd.

Zeist is een plaats die onder andere bekend staat om het in het midden van de stad gelegen Slot Zeist. Vanuit het slot loopt de Slotlaan dwars door het centrum. Aan de Slotlaan bevindt zich, omringd door detailhandel en andere horeca het restaurant. De prachtige ligging op de hoek met de Jagerlaan staat garant voor een behoorlijke passantenstroom.

Hier staan allerhande Spaanse tapasgerechten op de kaart die à la carte besteld kunnen worden, maar ook onbeperkt tegen een vast bedrag. De ruime keuze trekt gasten vanuit heel Zeist en omgeving en iedereen vindt wel iets wat helemaal in de smaak valt!

Het in Spaanse sferen ingerichte restaurant biedt plaats aan circa 80 gasten. En als de zon zo nu en dan uit Spanje overwaait is er plaats voor nog eens circa 80 gasten op het ruime terras!
De huidige ondernemer doet met pijn in zijn hart afstand van de zaak in Zeist om zijn focus op een andere zaak te leggen.

Financiële informatie

Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 175.000,–
Huurprijs onroerende zaken € 54.500,– per jaar exclusief BTW

Interesse?

Neem dan contact op met Ingmar Bokma op 030-2345080 of via ibokma@vdweerd.nl