Meer bedrijvigheid in Almere

Almere - Stationsplein 47

huurprijs € 49.975,- per jaar

Vandaag ben je van harte welkom voor snacks en ambachtelijke frieten. Maar door het aantal vierkante meters (circa 105 m2) en de uitstekende locatie is het object geschikt voor vele andere en/of aanvullende concepten.

Dit horecaobject met ruim opgezet terras (50 a 60 zitplaatsen) is gelegen aan het Stationsplein van Almere en geniet daardoor van een geweldige continuïteit aan vraag. De hoge passantenstroom bestaat uit de circa 30.000 treinreizigers die er dagelijks gebruikmaken van het nabijgelegen station, én door het winkelend publiek dat het plein doorkruist.

Het huidige concept speelt goed in op de vraag naar snelle lunch en thuisbezorgd. Aan de achterzijde van het object bevindt zich een parkeerplaats waardoor bezorgen via de achteruitgang zeer gemakkelijk is en het bezoekende gasten niet afleidt.

Meer kansen
In de directe omgeving zijn er veel kantoren. De mensen die op deze kantoren werkzaam zijn vormen nog een potentieel extra gastenbestand. In aanvulling op de ruime mogelijkheden om het concept op de locatie zelf verder nog uit te breiden.

Financiële informatie
Vraagprijs roerende zaken: € 95.000,–
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 49.975,– per jaar excl. BTW

Meer informatie?
Voor meer informatie neemt u contact op met Cas Meuleman op telefoonnummer 030-23 45 080, of per mail: cmeuleman@vdweerd.nl

Kaart