Met open armen ontvangen

Utrecht - Burgemeester Reigerstraat 13

huurprijs € 16.200,- per jaar

Verhuurd onder voorbehoud

Bruisende horeca, fijne winkeltjes, gezellige drukte, veel groen en historische panden; ondernemen aan de Burgemeester Reigerstraat is bepaald geen straf! Sterker: hier tussen de Maliebaan en het Wilhelminapark is het een en al enthousiasme en bedrijvigheid. Hier wordt iets nieuws altijd met open armen ontvangen.

Boodschappen, winkelen, even uitblazen – in de straat ontbreekt het maar aan één ding, namelijk een nieuw concept voor dit kant-en-klare horecapand. Het gehele object (van ca. 58 vierkante meter) is recentelijk opgeknapt en voorzien van moderne gas/elektrische installaties en een uitgebreide keuken.

Gezien de locatie en de huidige inrichting leent het zich bijvoorbeeld perfect voor een afhaalconcept.

Meer goed nieuws: de gemeente Utrecht wil, met het oog op de verwachte groei in deze straat, een herinrichting uitvoeren. Het verbreden van trottoirs, vermeerderen van fietsplekken, meer bomen, meer oversteekplaatsen en het verlagen van de maximumsnelheid naar 30km/uur vormen de kern van deze herinrichting.

Wonen, winkelen en ondernemen aan de Burgemeester Reigerstraat gaan zo, helemaal met de nieuwe bestemming voor dit horecapand, een uiterst zonnige toekomst tegemoet!

Financiële informatie
Huurdersbelang: € 65.000,–
Huurprijs (per jaar): € 16.200,– excl. BTW

Interesse?
Welkom! Voor meer informatie neem contact op met Hubert Roos of Bas Vanhijfte op telefoonnummer 030 – 23 45 080, of per mail: horeca@vdweerd.nl

Kaart