Met recht een buitenkans in Drenthe!

Spier - Oude Postweg 2

vraagprijs € 1.295.000,- k.k.

We gebruiken dit woord bewust zelden, omdat we het reserveren voor die unieke gevallen dat er serieus sprake van is. En dat is er nu. Dit is écht een buitenkans. Gelegen middenin Nationaal Park Dwingelderveld en vlakbij Rijksweg A28. Klaar ter overname.

Voor een zakelijk of toeristisch bezoek: in beide gevallen is dit hotel een perfecte uitvalbasis. Dit 4-sterrenhotel beschikt over 3 vergaderzalen, een restaurant, ontbijtzaal, terras, 37 kamers en wellnessfaciliteiten.

De entree van het hotel is niet te missen, een heuse tourniquet draaideur. Gevolgd door een ruime ontvangsthal met zowel een trap als lift die je naar de eerste verdieping brengen. Van de 37 hotelkamers is het grootste gedeelte, 30 kamers, op de begane grond gelegen en de overige kamers op de eerste etage.

Het hotel beschikt over 3 (vergader)zalen, een ontbijtzaal, restaurant, terras en een knusse (huis)kamer met haard. Het familiehotel is ruim opgezet en geniet rondom het pand van veel groen. Gasten hebben zo een eigen terras en tuin bij de hotelkamer en genieten van de privacy door de goed uitgedachte opstelling.

Gastvrij en groen, natuurlijk in Drenthe!

Een wandeling door de tuin van het hotel geeft al een impressie van de prachtige omgeving waar het is gelegen. Voor optimale ontspanning kunnen de gasten vervolgens gebruikmaken van de wellnessfaciliteiten. Denk aan een infraroodcabine, massagestoel, sauna, Turks stoombad en een zonnebank.

Over parkeergelegenheid geen zorgen. Op het eigen terrein is er plaats voor ruim 80 auto’s en op het (gemeentelijke) terrein daarnaast is er plaats voor hetzelfde aantal auto’s.

De huidige eigenaren hebben in de afgelopen 44 jaar het toenmalige vakantiepension uitgebouwd tot een 4-sterrenhotel en willen nu genieten van een welverdiend pensioen.

Verkoop of verhuur
Naast de mogelijkheid om het geheel (onroerende + roerende zaken) te kopen is er ook de mogelijkheid om de bedrijfsexploitatie te kopen en de onroerende zaak van de huidige eigenaren te huren. Vraag de makelaar naar meer informatie.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie & onroerende zaken: € 1.295.000,– k.k.

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030-2345080, of per mail: ibokma@vdweerd.nl!

Kaart