Middelgroot Hotel – Café/Restaurant op toplocatie in Friesland ter overname

Vraagprijs € 1.350.000,- k.k.

Middelgroot hotel met café, restaurant en ruim terras in Friesland ter overname aangeboden.

In het prachtige Friese landschap mogen wij deze prachtige locatie aanbieden. De ligging maakt deze locatie uniek en groeit in populariteit onder de lokale bevolking en de toeristen die jaarlijks naar de provincie trekken.

Dit goed renderende horecabedrijf bestaat uit een hotel met 14 kamers, een café-restaurant met plaats voor 65 gasten, een (ontbijt)zaal met ruimte voor 40 couverts en een prachtig (zonnig) terras. De totale oppervlakte voor het horecabedrijfsgedeelte telt ruim 700 m2. Op de verdieping is een ruime bedrijfswoning van circa 180 m2 gesitueerd waardoor wonen én werken op deze prachtige plek tot de mogelijkheden behoort.

Er bevinden zich diverse (gratis) parkeermogelijkheden in de directe omgeving, zowel op eigen terrein als openbaar gebied. Daarnaast is de bereikbaarheid van de locatie zeer goed te noemen.

Zowel de bedrijfsexploitatie als de onroerende zaken (incl. bedrijfswoning) wordt ter overname aangeboden. Voor de juiste kandidaat behoort verhuur van de onroerende zaken en verkoop van de bedrijfsexploitatie tot de mogelijkheden.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie & onroerende zaken: € 1.350.000,- k.k.

Interesse gewekt?
Voor meer informatie neem je contact op met de makelaar van dit object

Makelaar van dit object
Ingmar Bokma
Telefoonnummer06 21 83 86 37