Middelgroot Hotel – Café/Restaurant op toplocatie in Friesland ter overname

Heeg - De Skatting 44

Prijs n.o.t.k. • Bedrijfsexplotatie n.o.t.k.

Middelgroot hotel met café, restaurant en ruim terras in het Friese Heeg ter overname aangeboden.

In het prachtige Friese landschap mogen wij deze locatie aanbieden. De ligging maakt dit object uniek en groeit in populariteit onder de lokale bevolking en de toeristen die jaarlijks naar de provincie trekken.

Dit goed renderende horecabedrijf bestaat uit een hotel met 14 kamers, een café-restaurant met plaats voor 65 gasten, een (ontbijt)zaal met ruimte voor 40 couverts en een prachtig (zonnig) terras. De totale oppervlakte voor het horecabedrijfsgedeelte telt ruim 700 m2. Op de verdieping is een ruime bedrijfswoning van circa 180 m2 gesitueerd waardoor wonen én werken op deze prachtige plek tot de mogelijkheden behoort.
Ondanks de corona-situatie heeft het bedrijf, mede door de opkomst van het binnenlandse toerisme, afgelopen seizoen gerendeerd.

Er bevinden zich diverse (gratis) parkeermogelijkheden in de directe omgeving, zowel op eigen terrein als openbaar gebied. Kom je te water? dan is er direct aan het terras mogelijkheid om aan te meren!

Zowel de bedrijfsexploitatie als de onroerende zaken (incl. bedrijfswoning) wordt ter overname aangeboden. Voor de juiste kandidaat behoort verhuur van de onroerende zaken en verkoop van de bedrijfsexploitatie tot de mogelijkheden.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie & onroerende zaken: € n.o.t.k.

Interesse gewekt?
Voor meer informatie neem je contact op met de makelaar van dit object Youp Dumont

Makelaar van dit object
Youp Dumont
Telefoonnummer06 27 09 42 52
Kaart