Multifunctioneel horecapaviljoen

Breda - Poolseweg 90

vraagprijs € 1.395.000,- k.k.

Nu in de verkoop! Zowel de horecabedrijfsexploitatie als het pand van Wok Paviljoen Breda. Een ‘all you can eat’ buffetrestaurant dat zich kan verheugen op een flinke hoeveelheid viersterrenrecensies op Facebook en Google.

Of de formule toe is aan een update is aan u; het is in ieder geval alvast goed om te weten dat de locatie en het object zich lenen voor tal van verschillende horecaconcepten.

Het cirkelvormige pand is gevestigd op een goede (zicht)locatie in de wijk Sportpark. De wijk ligt ten oosten van het centrum van Breda en wordt voornamelijk bewoond door gezinnen.

De bereikbaarheid van het restaurant is zeer goed: gasten die met de auto komen kunnen in de directe omgeving parkeren. Bovendien is het circa enkele minuten fietsen vanuit het centrum en stopt er ook nog eens een bus vlak voor de deur.

Groot bereik
Met het huidige gebruik en concept is het restaurant aantrekkelijk voor jong en oud en voor zowel kleine als grote gezelschappen. Het uitgebreide assortiment waarover het restaurant beschikt maakt het simpelweg voor iedereen zeer toegankelijk.

Het paviljoen beschikt over een grote en prettig lichte verkoopruimte die circa 170 gasten kan huisvesten. Indien een opvolger een ander concept gaat exploiteren (met huidige front en back-keuken zijn er volop opties) zijn er nog meer zitplaatsen te creëren.

Financiële informatie
Vraagprijs totaal € 1.495.000,– k.k.

Meer informatie over dit multifunctionele horecapaviljoen?

Neem dan contact op met Bas Vanhijfte of Cas Meuleman via 030 – 234 50 80 of cmeuleman@vdweerd.nl

Kaart