Naar Ibiza zonder vliegschaamte!

Tilburg - Heuvelring 220

huurprijs € 123.420,- per jaar

In het zuiden van Nederland vind je het meest populaire stukje Spanje: het Spaanse eiland Ibiza dat door een bevlogen horecaondernemer naar Tilburg gehaald is. Zodra je hier het terras oploopt, ben je op vakantie. Zomerse parasols, witte tinten, loungemuziek, sfeervolle aankleding. Lekker relaxt.

Ook binnen in het restaurant is het eilandgevoel terug te vinden. Het ruime geheel is opgedeeld met verschillende opstellingen: hoge bartafels met stoelen, gewone tafels en zitjes met banken. Met in totaal ruimte voor circa 200 couverts. En plaats voor nog eens 60 gasten op het terras. Achter in de zaak bevinden zich de gescheiden toiletgroepen en de goed uitgeruste keuken mét schuifpaneel, waardoor je een open keuken kan creëren en je de gasten een kijkje in de keuken gunt. De ruime keuken is verder van alle gemakken voorzien. Met opslagruimte en een kantoor om de hoek.

Bites & Cocktails Het all you can eat-concept van Ibiza Tilburg laat gasten van een avondje uit genieten zónder tijdslimiet. Met Ibiza bites zijn de gerechten kleiner geportioneerd en bepaal je zelf uit hoeveel gangen het diner bestaat. Combineer de bites met een van vele cocktails gemaakt door de Ibiza-cocktailspecialisten en het vakantiegevoel is compleet. De huidige ondernemer vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging en gaat de succesvolle en goedrenderende bedrijfsexploitatie daarom verkopen.

Financiële informatie:
Vraagprijs exploitatie: € 499.000,–
Huurprijs: 123.420,– per jaar, exclusief BTW

Tijd voor een uitstapje naar Ibiza? Neem contact op met de makelaar van dit object Stijn Timmermans via stimmermans(a)vdweerd.nl of bel naar 030 2345 080 en de ‘tickets’ voor de bezichtiging worden geregeld!

Kaart