Nieuw: mooie kans in Deventer centrum

Deventer - Grote Kerkhof 25

huurprijs € 31.428,- per jaar

In de stad met het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland, vindt u dit restaurant, vernoemd naar een van de oudste huisdieren van de mens. Ter overname!

Het is in alle opzichten een mooie overnamekandidaat. Gezien de ligging aan het historische plein het Grote Kerkhof. De inrichting. En niet in de laatste plaats gezien de vele lovende recensies op Google, Facebook, Iens en vergelijkbare sites.

De huidige ondernemer werkt dan ook al 6 jaar met veel passie en plezier in het restaurant, maar is voor een nieuw concept op zoek naar een andere locatie. Waardoor zij besloten heeft om haar uitermate sfeervolle horecabedrijf in Deventer te verkopen.

Op een presenteerblaadje
Het restaurant is speels ingericht en bestaat onder meer uit een ruime bar en een restaurantgedeelte (30 zitplaatsen) op de begane grond. In het souterrain bevindt zich het tweede zitgedeelte (30 zitplaatsen) en een opslagruimte. De toiletten zijn gehuisvest op een split-level boven de bar.

Via de split-level kom je met een trap op de eerste verdieping. De eerste verdieping bestaat uit een ruime keuken die verbonden is met de begane grond via een goederenlift. Naast de keuken bevindt zich ook nog een opslagruimte.

De tweede verdieping is opgedeeld in vier aparte kamers en de derde verdieping bestaat uit een ruime zolderkamer met meer dan voldoende stahoogte.

En, to save the best for last, uw aanstaande horecabedrijf beschikt over een groot terras dat momenteel plek biedt aan 94 gasten (capaciteit 150 zitplaatsen). Aan de voet van de Lubuïnuskerk, met uitzicht op het historische plein.

Momenteel fungeert het plein ook als parkeerplaats. Maar parkeren is er vanaf 2019 niet meer mogelijk, waardoor de passantenstroom vrijwel zeker gaat stijgen.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 110.000,-
Huurprijs horecabedrijfspand € 31.428,- per jaar excl. BTW

Meer informatie:
Neem contact op met Cas Meuleman of Stijn Timmermans via 030-23 45 080 of mail stimmermans@vdweerd.nl

Kaart