Nieuwe kans in een oud stadscentrum

Oudewater - Wijdstraat 3

huurprijs exclusief btw € 30.000,- per jaar

Verhuurd

Jarenlang was deze plek, onder de naam De Bokkesprong, een begrip in Oudewater en de directe omgeving. De vorige uitbaatster heeft haar sleutel ingeleverd en was toe aan haar pensioen. We bieden u de kans om het zonder enige overnamekosten over te nemen en een nieuw café te starten. Laat u zich daar echter niet door belemmeren, want een restaurant is op deze plek ook goed mogelijk.

Het pand is nu duidelijk als café ingedeeld met een redelijk grote bar. In het cafégedeelte zijn verder nog twee ruimten verdeeld door een split level. Met een aantal treden omhoog komt u op de entresol waar regelmatig bandjes hebben opgetreden, maar waar gasten ook zelf konden zitten. Met een paar treden naar beneden betreedt u een ruimte waar een biljart heeft gestaan. Ook hier is ruimte om uw gasten te plaatsen.

Via een tweede trap naar de tussenverdieping zijn de toiletten te bereiken. Er zijn nette, redelijk moderne, gescheiden heren en dames toiletten met voorportaal aanwezig. Middels een trap is vanaf de tussenverdieping de eerste verdieping te bereiken. Hier staat momenteel nog een biljart en werd door de vorige uitbaatster apart verhuurd aan verschillende verenigingen. De eerste verdieping samen met de nog aanwezige tweede verdieping zijn als woning om te bouwen en te gebruiken. Hier is meer dan voldoende ruimte voor een woonkamer, keuken, badkamer en één of twee slaapkamers.

Financiële informatie
Huurprijs onroerende zaken € 30.000,– excl. BTW, per jaar

Wenst u meer informatie neem dan contact op met Stijn Timmermans via 030-2345080 of horeca@vdweerd.nl.

Kaart