Noir zoekt ondernemer

Utrecht - Lange Nieuwstraat 88

Huurprijs € 36.000,- per jaar • Bedrijfsexplotatie € 135.000,-

Noir zoekt ondernemer
Een chic, stijlvol en intiem restaurant in het centrum van Utrecht. Strijk neer aan de lange bar of aan één van de sfeervolle tafels en ervaar het gevoel van warme jazz en donker Parijs. Noir verrast haar gasten met gastronomische gerechten in combinatie met bijpassende wijnen en destillaten. Al met al, een echte buitenkans voor een enthousiaste en gedreven opvolger!

Het restaurant ligt in het centrum van Utrecht, in het museumkwartier, aan de Lange Nieuwstraat. Diverse horecagelegenheden bevinden zich letterlijk om de hoek, met Park Sonnenborgh, het Nijntje museum, de Oudegracht en de Domtoren op steenworp afstand.

Recentelijk gerenoveerd
Anderhalf jaar geleden is zowel het restaurant van ca. 91 vierkante meter (met plaats voor ca. 55 couverts) als de riante (open) keuken van ca. 18 vierkante meter volledig gerenoveerd. Met veel aandacht en zorg is het restaurant voorzien van nieuw apparatuur, aankleding en interieur. In het souterrain bevindt zich een opslagruimte die zich perfect leent voor het uitstallen van de wijncollectie. Het terras met zijn ca. tien zitplaatsen maakt het plaatje in onze ogen compleet.

Gemeentelijke plannen
De gemeente Utrecht is voornemens om een herinrichting in de Lange Nieuwstraat te laten plaatsvinden. Het verbreden van de stoep (en daarmee het terras(!)), het plaatsen van authentieke Pyke Koch lantaarnpalen en het beperken van vrachtverkeer vormen de kern van dit plan.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 135.000,–
Actuele huurprijs: € 36.000,– per jaar

Interesse?
Voor meer informatie neem contact op met de makelaar van dit object

Makelaar van dit object
Bas Vanhijfte
Telefoonnummer030 234 5 080
Kaart