Oase midden in het stadscentrum van Zwolle!

Zwolle - Rodetorenplein 1

vraagprijs € 350.000,- k.k.

Verkocht

Stadsstrand Zwolle: Oase midden in het stadscentrum van Zwolle!

Na steden als Berlijn, Barcelona, Parijs en Amsterdam is Zwolle ook een stad met een échte ‘strandexploitatie’. Aan de singel in het centrum vind je dit gave en nu al succesvolle concept!

Het ‘horecabedrijfspand’ (210 m2) is modulair gebouwd van twaalf zeecontainers (2017) en voorzien van alle benodigde onderdelen die een horecaondernemer wenst. Zo is er aanwezig; een goed geoutilleerde (open) keuken/bar, volwaardige sanitaire voorzieningen, alarminstallatie (en camerabeveiliging), brandmeldinstallatie, een (elektrisch) te openen ‘pui’ en ruimte voor opslag.

Het bijbehorende terras beschikt over 250 m2 met circa 220 zitplaatsen en aangrenzend het (stads)strand met 600 m2. In tijden van minder weer is het ook goed vertoeven aangezien er binnen plaats is voor 70 zitplaatsen.

Aan de nutsvoorzieningen zijn gedacht, de (huidige) vergunning loopt jaarlijks van 1 mei tot 1 oktober. Naast de exploitatie is het mogelijk om op het naastgelegen evenemententerrein festivals en activiteiten te organiseren. Denk aan een hippe markt, food truck festival, sport & spel enz. Ook onder het bootpubliek is de locatie geliefd. Rondom het strand/plein liggen 120 aanlegsteigers/aanlegplekken.

De unit is verplaatsbaar – elders op te bouwen in 1 a 2 dagen – als pop-up concept op bijvoorbeeld evenementen, festivals, wintercircus of langdurig op een andere locatie als horecabedrijf.

De verkoop omvat het horecabedrijfsobject(/-unit), het complete bedrijfsinterieur, de inventaris, de goodwill, de website (alsook de rechten) en de handelsnaam.

Financiële informatie
Vraagprijs horecabedrijfsunit + roerende zaken: € 350.000,– (excl. BTW)

Geïnteresseerd?
Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl

Kaart