Om de hoek van het Oosterpark in Amsterdam

Amsterdam - Beukenplein 50

huurprijs € 48.360,- per jaar

Om de hoek van het Oosterpark in Amsterdam, aan de rand van het oude centrum bieden wij dit prachtige horecabedrijf ter overname aan.

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam Oost en serveert voornamelijk Amerikaanse gerechten.

De Amerikaanse sferen zijn in het splinternieuwe interieur terug te vinden. Alles in natuurlijke tinten, planten en unieke inventaris stukken en accessoires. Binnen is er plaats voor ruim 150 gasten, verjaardagen of andere privé gelegenheden kunnen hier gevierd worden door de scheidingsdeuren die zich in de ruimte bevinden. Zo creëer je een aparte ruimte, in dezelfde ruimte.

Buiten op (en rondom) het terras is alles af en overal is aan gedacht. Het ruim opgezette terras biedt plaats voor circa 175 gasten. Met heaters, parasols, luifels en windschermen is dit terras meer dan compleet. De terrasvergunning geeft ook toestemming om het gehele jaar het terras te houden, dit biedt kansen om in de winter de gasten te verwelkomen op het terras.

De zaak bevindt zich aan het Beukenplein te Amsterdam. Het Beukenplein is gelegen aan rand van het prachtige oude centrum van Amsterdam. Het nabijgelegen treinstation Amsterdam Muiderpoort en metrostation Wibautstraat bevinden zich op loopafstand van het bedrijf en zorgen voor een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer.
Bij dit bedrijf wordt er dagelijks vanaf 16:00 uur het diner geserveerd en is geopend tot 01.00 uur. Op vrijdag en zaterdag hanteert het restaurant een sluitingstijd van 03.00 uur. Er liggen nog kansen voor wat betreft het serveren van lunch en ontbijt.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 485.000,–
Huurprijs onroerende zaken € 48.360,– per jaar exclusief BTW

Interesse?
Neem dan contact op met Stijn Timmermans op 030-2345080 of via de mail stimmermans@vdweerd.nl

Kaart