Om mee weg te lopen

Utrecht - Korte Jansstraat 4

huurprijs € 32.416,- per jaar

In het centrum van Utrecht, aan de Jansstraat, laat je je graag verrassen door Prêt à Porter. Met even betaalbare als creatieve gerechten, in een ongedwongen huiskamersfeer. Het restaurant is gevestigd in een karakteristiek hoekpand en is sinds 2011 onmiskenbaar verbonden aan de Utrechtse binnenstad.

Zoals Prêt à Porter in mode de couture met ready-to-wear wist te verbinden, verbindt de hoek van de Korte Jansstraat en de Annastraat ook conventioneel met onconventioneel Utrecht, nieuw met oud, trending horeca en chique detailwinkels met lokale historie en cultuur.

Hoeksteen
De locatie is echt op steenworp van Janskerkhof, Neude én Domplein. In de directe nabijheid bevindt zich een busstation en op nog geen tien minuten lopen (eerder vijf) vind je al een parkeergarage. Wat wil je nog meer? Strik erom? Bel Cas Meuleman op 06 – 136 58 026 of lees nog even verder.

Het restaurant kent twee bouwlagen. De begane grond bestaat uit een keuken van circa zeven vierkante meter, een verkoopgedeelte inclusief bar van zo’n 48 vierkante meter en gescheiden toiletgroepen. De ruime kelder, toegankelijk via een vaste trap, leent zich perfect voor (zakelijke) borrels en groepsaccommodaties. Met zelfstandige bar en verkoopgedeelte van circa 50 vierkante meter.

Ook mooi meegenomen: het restaurant beschikt over een terras op gemeentelijke grond met plek voor 12 gasten.

Financiële informatie
Vraagprijs exploitatie: € 115.000,–
Actuele huurprijs: € 32.416,–

Interesse?
Begrijpelijk, want Prêt à Porter is op maat gesneden voor een gedreven horecaondernemer. Neem contact op met Cas Meuleman op telefoonnummer 06 – 136 58 026, of mail: cmeuleman@vdweerd.nl

Kaart