Om wildenthousiast van te worden

Ommen - Stationsweg 31

vraagprijs € 425.000,- k.k.

Dit sfeervolle restaurant, inclusief ruime bovenwoning, is echt prachtig gelegen. Groen en aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. Als ultieme pleisterplaats voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. En ook OV-reizigers halen hier hun hart op; het ligt pal voor de deur van station Ommen.

Zoals bekend is Ommen hét kloppend hart in het Vechtdal. Het trekt door zijn veelzijdigheid en gezellige historische centrum gedurende het hele jaar door mensen. Waarbij voor de vele toeristen en dagjesmensen die de bossen, heide en rivieren bezoeken, dit café-restaurant een ideaal rustpunt is.

Je geniet er van heerlijke koffie of strijkt neer voor een diner met Frans-Hollandse invloeden, geserveerd in het restaurant of op het bloemrijke terras.

Het restaurant beschikt met zijn 96 vierkante meter over een capaciteit voor circa 50 gasten. Daarnaast biedt de naastgelegen zaal nog eens plaats aan zo’n 40 zittende gasten. Bij mooi weer zit je verder ideaal op het ruime en door groen omringde terras, met nog eens plaats voor circa 75 couverts.

Tel er de eigen parkeerplaatsen en gratis parkeermogelijkheden in de buurt bij op, en u begrijpt dat wij zonder meer lyrisch zijn over de potentie van deze locatie.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende + roerende zaken: € 495.000,– k.k.

Klinkt goed?
Is het ook! Neem contact op met Cas Meuleman (06 – 1365 80 26) of Ingmar Bokma (06-21 83 86 37), of per mail: horeca@vdweerd.nl