Onbetwist super

Utrecht - Voorstraat 17

huurprijs € 33.324,- per jaar

Iedereen is het erover eens: dit is een fundamenteel goed concept. Dogma Hotdogbar. Waar gewoon speciaal wordt. In de niche tussen fastfood en fine dining.

Het is zo’n zaak om op slag verliefd op te worden. Door de verrassende grote hotdogs naar eigen recept, en door de liefde en toewijding die je in alle details terugvindt. Getuige ook de duizenden lovende recensies online.

De gasten komen met plezier naar de prachtig ingerichte zaak aan de Utrechtse Voorstraat en bestellen online om thuis te genieten. Van de origineel gecombineerde hoogkwalitatieve ingrediënten, met voor ieder wat wils, vegans included.

Dogma is duidelijk een blijvertje. Sterker nog: het leent zich uitstekend voor een franchise-formule. Voor wie daar zijn tanden in wil zetten, want – dit is het beste nieuws – de bedrijfsexploitatie is ter overname. Aangezien de huidige eigenaar meer noten op zijn zang heeft.

Financiële informatie:
Actuele huurprijs: € 33.324,– (excl. BTW, per jaar)
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 245.000,–

Get ‘em while they’re hot?
Als bedrijven met dergelijk succes en nog zoveel potentie (neem alleen al de toenemende terrasmogelijkheden als de Voorstraat straks autoluw is) op de markt komen, gaan ze doorgaans als zoete broodjes. We raden dan ook van harte aan om snel te reageren!

Neem contact op met Youp Dumont via nummer: 06-27094252 of mail naar: ydumont@vdweerd.nl