Ondernemen in de natuur

De Bilt - Bunnikseweg 39

huurprijs exclusief btw € 30.000,- per jaar

Op een plek net buiten de stad Utrecht ligt, goed herkenbaar vanaf de A28, Landgoed Oostbroek. Een oase van rust in eigendom van Stichting Het Utrechts Landschap. De stichting houdt er zelf ook kantoor en verhuurt een aantal van haar zalen aan derden.

In het weekend wordt echter geen gebruikgemaakt van deze locatie. Dat wil zeggen: tot nu toe! Want wij bieden aan een (bestaande) horecaondernemer de kans om deze locatie tijdens de weekenden te gaan gebruiken voor feesten, partijen, bruiloften, catering, etc.
Glorietijden herleven

De verhuurbare ruimte bestaat uit vier aparte zalen en een ruime lichte serre aan de achterzijde van het pand.
Ook is het op mooie dagen mogelijk om gebruik te maken van de heerlijke tuin met een wijds uitzicht over het prachtige Utrechtse landschap.

Wij zijn op zoek naar een ondernemer die met respect voor de authentieke zalen de ruimtes in het weekend in gebruik wil nemen. De ruimtes zijn startklaar, goed afgewerkt en deels voorzien van meubilair en verlichting. Ook zijn er moderne toiletten en is er een eenvoudige, maar professioneel ingerichte keukenruimte.
Uiteraard is het voor de nieuwe ondernemer mogelijk om in overleg met Stichting Het Utrechts Landschap zaken naar eigen smaak te wijzigen of te verbouwen.

Financiële informatie:
Huurprijs onroerende zaken € 30.000,– per jaar exclusief BTW

Meer informatie:
Wilt u meer informatie over deze inspirerende locatie? Neem dan contact op met Stijn Timmermans via 030 – 234 50 80 of stimmermans@vdweerd.nl

Bekijk dit object in 3D
Kaart