Ondernemen op steenworp afstand van de Dom

Utrecht - Zadelstraat 11

huurprijs € 26.500,- per jaar

Toerist, student, fotograaf, winkelend publiek, omwonenden, wie je ook spreekt – iedereen kent de Zadelstraat als die straat met dat spectaculaire uitzicht op de Dom. Zelfs als je nog nooit in Utrecht bent geweest, heb je deze straat al eens bewust of onbewust op een van de vele foto’s gezien.

Uitgerekend hier – in vermoedelijk de eerste besteende straat van het land – is sinds kort dit object beschikbaar gekomen. Voorheen fungeerde het pand als kledingwinkel, maar nu mogen wij het als horecabedrijfsruimte aanbieden.

Uitermate geschikt voor een ijssalon, koffieconcept, wijnbar, croissanterie of lunchroom.

De beschikbare ruimte van circa 46 m2 bevindt zich op de begane grond. Vanwege het hoogteverschil in het voor- en achterstuk ziet de ruimte er erg speels uit. Mede dankzij de lichtinval aan de voorzijde en het uitzicht op de achtergelegen buurkerk.

Het geheel wordt casco verhuurd, wat inhoudt dat de huurder verantwoordelijk is voor het aanbrengen van de benodigde installaties en de verdere inrichting. Of beter gezegd: u hebt de vrije hand.

Financiële informatie
Huurprijs : € 26.500,– excl. BTW, p/j
Vraagprijs huurdersbelang : € 50.000,–

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie neemt u contact op met Jorran Erftemeijer of Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 23 45 080, of per mail: horeca@vdweerd.nl

Kaart