Ongelooflijk mooie kans: Klooster van Kranenburg

Vorden - Ruurloseweg 99

vraagprijs € 1.320.000,- k.k.

Verkocht

Het kan niet anders of dit is een geschenk uit de hemel voor uw ondernemersambitie: het voormalig familie-/groepshotel Klooster van Kranenburg is op de markt gekomen.

Dit prachtige klooster werd in 1902 gebouwd als Franciskanenklooster, en is de laatste jaren in gebruik geweest als zorg-/groepshotel.
Het voormalige klooster (met originele kapel!) heeft in 2012 een grondige renovatie ondergaan. Tijdens deze renovatie is het volledige dak vervangen, is er een nieuwe lift geïnstalleerd en hebben de 27 gastenkamers een update gehad, waarbij er nieuwe badkamers zijn gerealiseerd.

Perfect voor vele doelgroepen!

Alle verdiepingen zijn gelijkvloers, waardoor het gehele klooster toegankelijk is voor rolstoelgebruikers/mindervaliden.

Naast de huidige 27 gastenkamers bestaat er voor de juiste partij de mogelijkheid om het gesprek met de pandeigenaar aan te gaan over uitbreiding van hotelkamers aan de achterzijde. Plannen in deze richting zijn grotendeels al bekend bij de gemeente.

Huidige inrichting mag er zijn!

Alle kamers zijn voorzien van bedden, matrassen, dekbedden, kast, stoel en gelijkvloerse badkamers.

Het klooster beschikt naast deze kamers over een ruim café-restaurant (65 zitplaatsen) met terras (32 zitplaatsen) aan de voorzijde, ruime ontbijtzaal (60 zitplaatsen), zaalruimte in de kelder met terras aan de achterzijde (50 zitplaatsen), lobby, diverse algemene- en dienstruimten en uiteraard een professionele keuken.

Stuk voor stuk goed geoutilleerd.

De achtergelegen voormalige bierbrouwerij biedt tot besluit de mogelijkheid om een dienstwoning van 145 vierkante meter te realiseren. En, zoals te verwachten bij een locatie als deze, zijn er meer dan voldoende parkeervoorzieningen en -mogelijkheden op het (eigen) terrein.

Financiële informatie:
Vraagprijs onroerende zaak € 1.320.000,– k.k.
Roerende zaak: € 75.000,– excl. BTW
Totaal: € 1.395.000,– k.k.

Voor de juiste partij bestaat er ook de mogelijkheid de onroerende zaak te huren. Neem hiervoor contact op met de makelaar.

Meer informatie?
Voor meer informatie bel Ingmar Bokma: 030-23 45 080. Of mail naar: ibokma@vdweerd.nl

Bekijk dit object in 3D
Kaart