Opgeruimde topzaak in de Twentse natuur

Tubbergen - Uelserweg 85

Vraagprijs € 750.000,- k.k. • Huurprijs € 59.500,- per jaar
Verkocht

Opgeruimde topzaak in de Twentse natuur
Denk je aan Jan Steen, dan dwaal je in gedachten snel af naar dat beruchte huishouden. Óf je denkt aan deze opgeruimde topzaak in Tubbergen: Restaurant Jan Steen. Populair bij jong en oud vanwege het lekkere eten, de mooie locatie en de vele speelmogelijkheden voor de kinderen.

Het is een modelhorecabedrijf, waarvan zowel de bedrijfsexploitatie als de onroerende zaken nu – waarschijnlijk maar voor heel even – ter overname zijn.

Het restaurant beschikt over drie verschillende zalen, diverse terrassen en ruime parkeergelegenheid rondom het bedrijf. Door de ruime opzet en veelzijdigheid van het geheel is Restaurant Jan Steen zeer geschikt voor allerlei gezelschappen.

De gezellige inrichting is een reflectie van de sfeer en Twentse gastvrijheid. Bij Jan Steen is niets te gek; borrel, BBQ, diner of buffet. Het interieur is in zeer goede staat en kan nog jaren mee. Verder kent de exploitatie nagenoeg geen overnameverplichtingen.

Het concept werkt nu met tafelen voor een vaste prijs, voor zowel het eten als het drinken. Maar het is niet in steen gebeiteld om dat zo te houden.

Welkom

Vanuit de parkeergelegenheid alsook vanuit het terras zijn de bezoekers welkom in het restaurant. Het restaurantgedeelte is opgedeeld in drie verschillende ruimten, die eventueel ook af te sluiten zijn voor het ontvangen van groepen. Samen bieden de ruimten plaats aan circa 250 gasten.

En alsof dat nog niet riant genoeg is, biedt het terras rondom het gebouw plaats aan nog eens circa 100 bezoekers!
Alle restaurantruimten hebben toegang tot de buffetruimte waar de gasten genieten van show-cooking in de half open keuken. Op de verdieping, die te bereiken is via een vaste trap, bevindt zich de speelruimte voor de kinderen.
Verder zijn er op deze verdieping twee zelfstandige appartementen, die via een trap aan de buitenzijde te bereiken zijn. Een van deze appartementen doet momenteel dienst als personeelsruimte, wasruimte en kantoor.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 175.000,–
Vraaghuurprijs € 59.500,– excl. BTW per jaar
Vraagprijs onroerende zaken € 750.000,– k.k.

Wenst u meer informatie of wilt u dit bijzondere object bezichtigen? Neem dan contact op met Ingmar Bokma via ibokma@vdweerd.nl of Cas Meuleman via cmeuleman@vdweerd.nl Bellen kan ook naar: 030 – 234 50 80

Makelaar van dit object
Ingmar Bokma
Telefoonnummer06 21 83 86 37
Kaart