Perfecte timing

Bergen Op Zoom - Wouwsestraatweg 146

vraagprijs € 400.000,- k.k.

Dagelijks vragen honderden tot duizenden passanten zich af of en wanneer het iconische horecapand aan de Wouwsestraatweg 146 in Bergen op Zoom de deuren weer opent. En gezien de aanstaande versoepeling van de coronamaatregelen zou nú wel eens het perfecte moment kunnen zijn.

Wie die handschoen opneemt, mag zich dan de nieuwe eigenaar noemen van een stukje Bergs erfgoed, wat door omstandigheden even geleden helaas moest sluiten.

Hoogste tijd voor een nieuwe invulling
Binnen in het minstens 200 jaar oude pand, is het restaurant in verschillende verkoopruimtes opgedeeld. Dit maakt dat het een ruime capaciteit heeft, wat in het post-corona tijdperk geen overbodige luxe is.

De riante setting gaat hand in hand met een intieme sfeer: het pand heeft zowel als buiten en binnen een klassieke uitstraling. Mede door het bijzondere glas & lood in de ramen.

En er zijn meer ingrediënten voor succes: neem de royale keuken, voorzien van alle benodigde apparatuur. Het ruime terras, achter het pand, in de tuin! Een parkeerplaats op eigen terrein aan de rechterzijde van het pand.

Overname van het bovengelegen appartement behoort ook tot de mogelijkheden (voor meer informatie vraag de makelaar).

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaak bedrijfsgedeelte: € 400.000,- k.k.
Vraagprijs woning: € 225.000,- k.k.

Interesse?
Het lijkt uitsluitend nog een kwestie van tijd, en een belletje naar Jorran Erftemeijer op telefoonnummer 06 – 12 77 13 53, of mail: jerftemeijer@vdweerd.nl.