Prachtig renovatieproject Neerlandiakade Utrecht

Utrecht - Neerlandiakade 2A-B

huurprijs € 65.000,- per jaar

Verhuurd

Voor dit nieuwbouw-/renovatieproject in de voormalige Prozeefabriek op de Neerlandiakade zijn wij opzoek naar een enthousiaste horeca ondernemer die op deze prachtige locatie een succesvol horecabedrijf gaat neerzetten. Achter de historische gevel schuilt binnenkort een gloednieuw horecaobject. Oplevering medio 2017.

De horecabedrijfsruimte wordt casco opgeleverd, en kan naar eigen inzicht worden ingericht. Daarnaast is er aan de voorzijde van het pand een ruim terras aanwezig. Het terras is gelegen aan de oevers van de Vaartsche Rijn, een heerlijke plek om te vertoeven.

De Neerlandiakade heeft een perfecte ligging net buiten de drukke binnenstad, hoewel alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Deze toekomstige horecagelegenheid zal een mooie uitvalsbasis zijn voor de buurtbewoners.

Het object is gelegen in de luwte van de stad in de plezierige wijk Hooggraven. Voorheen stond hier een oude fabriek waar spijkers en ander ijzerwaren gemaakt werden. De oude gevels zijn intact gelaten wat een authentieke en sfeervolle uitstraling geeft aan deze nieuwe buurt. In de directe omgeving zijn voldoende voorzieningen zoals het winkelcentrum Hart van Hoograven, scholen en sportverenigingen. Neerlandia is een eigen buurtje binnen de buurt. Het object is gelegen aan de Vaartsche Rijn wat een rustgevende sfeer met zich mee brengt.

Financiële informatie:
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 65.000,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Stijn Timmermans op telefoonnummer 030-2345080, of per mail: horeca@vdweerd.nl!

Kaart