Prijsverlaging: Ricetta di successo (Van Oost Pastabar – Utrecht-Oost)

Utrecht - Jan van Scorelstraat 33*

huurprijs € 50.000,- per jaar

Het park om de hoek, de pasta op tafel, die onvervalste sfeer. Het zijn stuk voor stuk ingrediënten van het ricetta di successo van Van Oost Pastabar aan de Jan van Scorelstraat. Delizioso!

Halverwege op de route van het Wilhelminapark naar het Rietveld Schröderhuis, waar de Jan van Scorelstraat kruist met de Prins Hendriklaan, daar gebeurt het.

Van de Adriaen van Ostadelaan tot de Stadhoudersbrug fungeert de straat ook als belangrijke verbindingsroute voor het openbaar vervoer, onder meer richting De Uithof en het Diakonessenhuis.

Het is er dagelijks een drukte van belang…

Van Oost Pastabar beschikt in huidige opstelling over circa 65 zitplaatsen en heeft nog eens 40 zitplaatsen op het terras. In beide gevallen enorm uitnodigend. Helemaal als je als voorbijganger het geluk hebt om de heerlijke geuren uit de keuken op te vangen.

Buon appetito!

Het is wat ons betreft verder ook een interessante overname omdat alle inventarisstukken volledig in eigendom zijn, het restaurant geen verplichtingen richting een brouwerij of personeel heeft én er naast een restaurantbestemming ook een cafébestemming op het adres rust.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 95.000,–
Vraaghuurprijs (horeca)bedrijfsgedeelte: € 50.000,– excl. BTW, per jaar

Meer informatie?
Voor meer informatie over dit object neem contact op met Ingmar Bokma via 030 – 234 50 80 of ibokma@vdweerd.nl

Kaart