Proost, op de poort van Deventer!

Deventer - Zandpoort 9

huurprijs € 13.900,- per jaar

Ontspannen sfeer, lekker eten en mooie wijnen? In deze wijnbar aan de Zandpoort in Deventer zit je goed.

Deze prachtzaak is gelegen op het knooppunt tussen de voormalige middeleeuwse stadspoort en het bekende plein de Brink. Een commercieel uiterst interessante locatie met voldoende welkome reuring voor de deur.

Ook de vele evenementen die in het centrum van Deventer worden gehouden, dragen bij aan de zakelijke potentie van de wijnbar. Denk aan ‘Deventer op stelten’ of de grootste boekenmarkt van Nederland, die zich beide jaarlijks afspelen in de straat.

De wijnbar is gevestigd op de begane grond en heeft circa 35 zitplaatsen. Het zonnige terras aan de voorzijde beslaat zo’n 30 stoelen.

In/achter de bar zijn de voorzieningen aanwezig voor een bescheiden keuken. En er is een ruime kelder waar u voldoende opslagruimte heeft voor alle wijnen.

Het bedrijf laat prima cijfers zien en dat terwijl de huidige ondernemer zich over het algemeen enkel focust op de avonduren. Een energieke opvolger zou het omzetniveau met gemak naar een hoger niveau kunnen tillen.

Vanzelfsprekend staat het u geheel vrij om er uw eigen draai aan te geven. Of hier een ander concept te starten. Op het adres rust ook nog een cafébestemming; u kunt er dus alle kanten mee op!

Boven de wijnbar vindt u nog een zelfstandige woning die deel uitmaakt van de huurovereenkomst. De huidige ondernemer (huurder) verhuurt momenteel de bovenwoning (kortdurend) onder aan een derde.

Het appartement heeft een ruime woonkamer, 2 slaapkamers en een nette badkamer. Momenteel dekken de huurinkomsten van de onderhuur de verschuldigde huur voor het appartement.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie € 44.000,–
Huurprijs horecabedrijfsgedeelte € 13.900,– per jaar, excl. BTW
Huurprijs bovenwoning € 6.600,– per jaar
Huurprijs totaal € 20.500,– per jaar, excl. BTW

Interesse gewekt?
Voor meer informatie neemt u contact op met Cas Meuleman op telefoonnummer 030 – 234 50 80, of mail: cmeuleman@vdweerd.nl

Kaart