Rand centrum, fijne wijk – leuke plek

Utrecht - Burgemeester Reigerstraat 29

huurprijs € 33.500,- per jaar

Aan de poort van het centrum van Utrecht gelegen aan de geliefde Burgemeester Reigerstraat bieden wij deze mooie locatie aan. Sushi, koffie, lunch, burgers, tapas, eetcafé of restaurant? Diverse concepten zien we hier slagen.

De huidige ondernemers dragen het stokje over aan een nieuwe, enthousiaste (horeca)ondernemer, zodat ze zich kunnen focussen op hun andere restaurant.

Aan de inrichting en uitstraling van het restaurant zie je direct al de liefde voor het vak terug. Voeg daar de gastvrijheid en kwaliteit van het eten en drinken aan toe; dan heb je wat!

Hier loop je fluitend binnen
Op de begane grond bevindt zich het restaurantgedeelte met een capaciteit van 36 zitplaatsen en een professionele (open) keuken voorzien van alle gemakken.

De eerste verdieping doet momenteel zowel dienst als restaurant als zaal-/vergaderruimte, met een capaciteit van 24 zitplaatsen. De tweede verdieping is opslagruimte en beschikt over een koelcel.

Aan de voorzijde van het pand, aan de Burgemeester Reigerstraat, is het terras met 14 zitplaatsen.
De inventaris en inrichting zijn sinds de overname (deels) vernieuwd en goed onderhouden. Er is geïnvesteerd in de keuken en er zijn cosmetisch aanpassingen gedaan.

Bovendien zijn er geen overnameverplichtingen wat betreft personeel, brouwerij of andere lease of huur-/koopovereenkomsten.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 95.000,–
Huurprijs onroerende zaak: € 33.500,– per jaar, geen BTW van toepassing

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met Stijn Timmermans via stimmermans@vdweerd.nl of bel naar: 030-2345080

Kaart