Schitterend gelegen in Ulft (casco verhuur!)

Ulft - F B Deurvorststraat 2*

huurprijs € 36.000,- per jaar

Op zo’n twee kilometer van de Duitse grens in het pittoreske dorpje Ulft, hebben we deze onlangs opgeleverde casco horecaruimte beschikbaar gekregen. Met op het gunstig gelegen terras een prachtig uitzicht over de Oude IJssel. De prominente locatie bevindt zich aan de ‘poort’ van Ulft aan de F.B. Deurvorststraat (2).

Op de begane grond bevindt zich de (casco) restaurantruimte van ca. 215 m² (BVO) met de mogelijkheid een ruim terras te realiseren. Tijdens de bouw is door de eigenaar al rekening gehouden met diverse (horeca)voorzieningen. Op de verdiepingen bevinden zich zeven (zelfstandige) appartementen die regulier (zullen) worden verhuurd door de pandeigenaar.​

Dit casco horecabedrijfsobject ligt op een steenworp afstand van het centrum van Ulft, direct aan de Oude IJssel. En is mede daarom uitstekend geschikt voor een groot scala aan horecamogelijkheden, denk aan; restaurant, lunchroom of grand-café.

Gehuurde:
F.B. Deurvorststraat 2 te Ulft – horecabedrijfsgedeelte begane grond

Vraaghuurprijs:
€ 36.000,– per jaar (excl. BTW)

Looptijd (tenminste):
5 + 5 jaar.

Huurgarantie (waarborgsom/bankgarantie):
3 maanden (incl. BTW).

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Servicekosten:
Niet van toepassing.

Opleveringsniveau (in beginsel):
Casco “as is” doch e.e.a. in overleg. Voorzieningen voor de benodigde (door huurder te investeren) installaties worden door verhuurder getroffen. Vetvangput wordt (zo ook) door verhuurder geïnstalleerd.

Indexering:
Jaarlijks o.b.v. prijsindexcijfer CPI ‘alle huishoudens’.

Huurovereenkomst:
ROZ huurovereenkomst 2012 met aanvullende bijzondere (horeca)bepalingen.

Geïnteresseerd?
Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 23 45 080, of per mail: ibokma@vdweerd.nl

Kaart