Sprookjesachtig mooie overnamekans, midden in natuur

Hollandsche Rading - Vuursche Dreef 180

vraagprijs € 825.000,- k.k.

Vergadering, verjaardag, kinderfeest – hier zitten uw gasten goed! Op een bijna sprookjesachtig mooie locatie in Hollandsche Rading, midden in de Maartensdijkse bossen, tussen Utrecht en Hilversum, vindt u deze trekpleister voor een veelheid aan doelgroepen.

Dit gezellige horecabedrijf bestaat al sinds de 20er jaren van de vorige eeuw en heeft al meerdere horecaconcepten met succes beproefd. Wat bevestigt dat het uitermate geschikt is voor verschillende invullingen.

Klaar voor uw concept
Het object bestaat uit twee restaurantgedeeltes die samen plek bieden aan circa 150 gasten. De cirkelvormige restaurantruimtes zorgen voor een speelse en prettige sfeer. In twee aparte ruimtes, dus ook zeer geschikt voor het geven van feesten en partijen.

Mede door de bosachtige omgeving worden er jaarlijks dan ook de nodige bruiloften en (huwelijks)feesten gehouden.

Met mooi weer kunnen de gasten genieten op een van de twee terrassen. Het grootste terras is gesitueerd aan de voorkant van het gebouw en beschikt over circa 100 zitplekken. Daarnaast beschikt het kleine terras, ook wel de binnentuin genoemd, over nog eens 40 zitplekken.

Goed om te weten, uw gasten hoeven zich geen moment druk te maken om de kinderen, want die amuseren zichzelf op het aan de voorkant gelegen speelplein.

Stressvrij parkeren is nog zo’n prettige bijkomstigheid: op eigen terrein zijn circa 35 parkeerplaatsen aanwezig. En mochten deze bezet zijn, zijn er in de directe omgeving nog diverse parkeermogelijkheden.

Helemaal perfect?
Nou. De locatie. De reputatie. De mogelijkheid om ook het vastgoed over te nemen. De vrijheid om het helemaal naar eigen visie in te richten. Het is een feit dat een kans als deze zich niet vaak voordoet.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 174.000,–
Vraagprijs onroerende zaken: € 825.000,– k.k.
Vraagprijs totaal: € 999.000,– k.k.

Meer informatie
Neem voor informatie contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 234 50 80, of mail naar: horeca@vdweerd.nl

Kaart