Staat als een fort in Zutphen!

Zutphen - Bronsbergen 25*

huurprijs € 120.000,- per jaar

Dit is typisch zo’n horecalocatie waarvan je je altijd afvraagt ‘hoe hebben ze het voor elkaar gekregen om hier te mogen ondernemen.’ Daar vertellen we graag meer over – doen we dan ook hieronder, met direct goed nieuws voor wie niet van lezen houdt: de foto’s spreken voor zich.

Fort Bronsbergen ligt op steenworp afstand van Hanzestad Zutphen, nabij autowegen en desondanks in alle rust tussen twee meren. Dit horecabedrijfsobject biedt een ruim opgezette brasserie met meerdere zalen voor vergaderingen, private diners, feesten en/of partijen.

Absolute USP is het zonnige terras gelegen ‘op het meer’ (evt. uit te breiden!).

Binnen is plaats voor ca. 100 zitplaatsen en het (deels overdekte) terras biedt plaats aan 80 stoelen. Het congrescentrum is speciaal ingericht voor zakelijke bijeenkomsten. De stijlvolle en functionele ruimtes (4 zalen) bevinden zich op de eerste verdieping en maken bijeenkomsten mogelijk voor groepen tot driehonderd personen.

Goed beslagen ten ijs
Het geheel voorziet in voldoende daglicht en klimaatbeheersing voorzieningen. De zalen zijn door middel van flexibele (schuif)wanden uit te breiden. Op de verdieping bevindt zich een (voorbereidings)keuken én er zijn twee zalen met zelfstandige bars.

In het souterrain treffen bezoekers verder nog een vijfde (feest)zaal, die onder andere (door de keukenvoorzieningen achter de bar) kan worden gebruik voor kookworkshops.

Aan de achterzijde van het object is een populair recreatiemeer, dat in de zomer de nodige badgasten trekt. Er zijn voorzieningen getroffen om een cafetaria/snackbar aan die zijde van het object (in de zomer) te exploiteren. De kiosk op het strand van het meer is eveneens in beheer te nemen door de exploitant van Bronsbergen. Hier vinden de koude versnaperingen zoals ijs en fris gretig aftrek.

Het object is goed geoutilleerd en er is zowel een personen- als een goederenlift aanwezig. En op elke verdieping (souterrain, begane grond en eerste verdieping) zijn ruime gescheiden toiletgroepen gesitueerd.

Het naastgelegen gebouw is in gebruik als Wellness Center. Dit houdt in dat er dagelijks vele (potentiele) gasten op/rond de locatie aanwezig zijn. En alsof dat al niet voor een mooie impuls in aanloop zorgt, zijn er aan de andere zijde van het object mogelijkheden om een hotelobject te realiseren voor max. 50 hotelkamer (en 5 suites).

Dit laatstgenoemde plan is geverifieerd bij de gemeente, op allesbehalve halfbakken wijze: het bestemmingsplan is er al voor gewijzigd, diverse studies zijn gedaan en er ligt een bouwplan (voor u?) klaar.

Nog even alles op een rij?
– In alle opzichten een geweldige plek.
– Goed bereikbaar.
– Pal naast de verbindingswegen.
– In de natuur.
– Vlakbij hotels en grote bedrijven in de omgeving.
– Beschikking over een ruim parkeerterrein (gratis parkeren). En, en, en…

Unieke kans
Op zoek zijn we naar een enthousiaste horecaondernemer/opvolger. Het object wordt aangeboden voor de wederverhuur en de aanwezige roerende zaken zijn ter overname beschikbaar.

Het geheel beslaat 1965 m2 waarvan 962 m2 verkoopruimte.
Het geheel beslaat ca. 1965 m2 waarvan 962 m2 verkoopruimte.

Financiële informatie
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 120.000,– excl. BTW, per jaar
Looptijd huurovereenkomst: 5 + 5 jaar (tenminste)
Huurgarantie (waarborgsom): 3 maanden (incl. BTW)
Huurbetaling: Per maand vooruit
Opleveringsniveau Casco “as is”
Indexering Jaarlijks o.b.v. prijsindexcijfer CPI
Aanvaarding: In overleg
Huurovereenkomst: ROZ huurovereenkomst 2012 met bijzondere (horeca)bepalingen
Incentives: Afhankelijk van het concept en de capaciteit van de ondernemer is een ingroeihuur al dan niet i.c.m. een huurvrije periode bespreekbaar.

Ready for take-over?
Kom maar op. Voor meer informatie neem contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 234 50 80, of mail: horeca@vdweerd.nl

Kaart