Succesvolle handel in Hanzestad Deventer

Deventer - Grote Kerkhof 25-26

vraagprijs € 499.000,- k.k.

Het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland. Festivals als Deventer op Stelten, de Zomerkermis en het Dickens Festijn. Hoogste tijd voor wat nieuws! Even springlevend eigentijds als tijdloos toekomstbestendig, dat is wat we voor ons zien bij dit horecapand aan het Grote Kerkhof in Deventer.

Een trefzekere belegging, in een van de oudste steden van ons land. In 1898 gebouwd, gelegen aan het historische plein, met perfect zicht op de vele mooie gevels en de protestantse St Lebuïnus kerk.

Hier zit je het hele jaar goed. Warm binnen, of heerlijk buiten op het ruime terras.

Het restaurant is speels ingericht en bestaat onder meer uit een bar en een restaurantgedeelte (34 zitplaatsen) op de begane grond. In het souterrain bevindt zich het tweede zitgedeelte (30 zitplaatsen) en een opslagruimte. De toiletten zijn gehuisvest op een splitlevel boven de bar.

Via de splitlevel kom je met een trap op de eerste verdieping. De eerste verdieping bestaat uit een ruime keuken die verbonden is met de begane grond via een goederenlift. Naast de keuken bevindt zich ook nog een opslagruimte.

De tweede verdieping is opgedeeld in vier aparte kamers en de derde verdieping bestaat uit een ruime zolderkamer met voldoende stahoogte. Het totaal telt 266m2. Maar, door de splitlevel-indeling voelt het pand, met de hoge plafonds, ruimer aan.

Het geheel wordt casco verhuurd conform model huurovereenkomst ROZ 7:290 (2012). De installaties in het pand zijn up-to-date en voldoen aan de eisen.

Financiële informatie:

Actuele huurinkomsten: € 31.428,– excl. BTW per jaar
Vraagprijs onroerende zaken (in verhuurde staat): € 499.000,– k.k.

Meer informatie?
Neem contact op met Cas Meuleman of Stijn Timmermans via: 030-2345080, of mail naar horeca@vdweerd.nl

De koek
Tuurlijk, Deventer Koek is een begrip, maar het succes van de stad is ook toe te schrijven aan strategisch succesvolle citymarketing. Mede daardoor kwamen de afgelopen jaren structureel bijna 2 miljoen bezoekers jaarlijks naar Deventer. En die gaven gemiddeld bijna 40 € per persoon uit.

Eens een handelsstad altijd een handelsstad.

Kaart