Sweet deal!

Utrecht - Lange Nieuwstraat 21

Huurprijs € 10.736,- per jaar

Sweet deal!
Unieke cupcakes en taarten, croissants en pancakes, over-the-top freakshakes en de beste koffies. Frenchie Café is een heerlijk concept in het centrum van Utrecht, gevestigd in een klein, knus pand met Parijse invloeden. Een ideale plek om de dag goed te beginnen, of om de dag af te sluiten na een middagje shoppen.

Frenchie Café ligt in het centrum van Utrecht, in het museumkwartier, aan de Lange Nieuwstraat. Diverse horecagelegenheden bevinden zich om de hoek, met Park Sonnenborgh, het Nijntje museum, de Oudegracht en de Domtoren op steenworp afstand.

Het café heeft een oppervlakte van circa 66 vierkante meter en biedt 26 zitplaatsen. Ook beschikt het over een klein terras aan de voorzijde. Het object is voorzien van een professionele keuken en kan instapklaar overgenomen worden.

De gemeente Utrecht is voornemens om een herinrichting in de Lange Nieuwstraat te laten plaatsvinden. Het verbreden van de stoep (en daarmee het terras(!)), het plaatsen van authentieke Pyke Koch lantaarnpalen en het beperken van vrachtverkeer vormen de kern van dit plan.

Mond tot mond
Tot besluit, naast smaakvol en sfeervol is misschien wel het slimste ingrediënt van Frenchie Café dat het ook letterlijk het perfect plaatje weet te creëren. Nergens zijn de taartjes zo Instagrammable als hier. Free publicity gegarandeerd!

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 175.000,–
Huurprijs: € 10.736,– excl. BTW, per jaar

Interesse?
Neem voor meer informatie contact op met de makelaar van dit object

Makelaar van dit object
Jorran Erftemeijer
Telefoonnummer06 12 77 13 53
Kaart