Ter overname: (eet)café in Utrecht!

huurprijs € 47.509,- per jaar

Op een meer dan gewoon goede locatie vind je dit meer dan gewoon gezellige café. In een van de best gewaardeerde wijken van Utrecht en aan een levendige straat.

We zoeken een opvolger die het café naar grotere hoogten weet te brengen.

Het (eet)café heeft plaats voor ongeveer 50 a 60 gasten binnen en 16 gasten op het terras (met mogelijkheid tot uitbreiding). Op de verdieping(en) bevindt zich een driekamerappartement. Ideaal voor de horecaondernemer die boven de zaak wil wonen of juist de woning wil onderverhuren aan medewerkers of derden. In het souterrain is volop ruimte voor opslag.

Het eetcafé (ca. 105 m2) en de bovengelegen woning (ca. 120 m2) zijn recent grotendeels grondig vernieuwd en dat met behoud van authentieke details en de gezellige uitstraling.

Van wijkfunctie tot zakelijke invulling, of ‘gewoon’ voor lunch, borrel of diner; in dit (eet)café heb je gegarandeerd de wind mee!

Financiële gegevens:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 150.000,–
Huurprijs (incl. woning)*: € 47.509,– per jaar (excl. BTW)

Bij onderverhuur bovenwoning:
Verwachte huurinkomsten: € 18.000,– per jaar
Waardoor een netto huur van ca.: € 30.000,– per jaar (excl. BTW)

Meer informatie?
Net zo enthousiast als wij? Dan geven we u natuurlijk graag meer informatie over dit interessante object. Neem contact op via horeca@vdweerd.nl of bel 030 – 234 50 80 en vraag naar Ingmar Bokma of Cas Meuleman.