Ter overname: (eet)café in Utrecht!

huurprijs € 47.509,- per jaar

Op een meer dan gewoon goede locatie vind je dit meer dan gewoon gezellige café. In een van de best gewaardeerde wijken van Utrecht. In de wijk Buiten-Wittevrouwen. Aan de Nachtegaalstraat.

We zoeken een opvolger die het café naar grotere hoogten weet te brengen.

Refter heeft plaats voor ongeveer zestig gasten binnen, twaalf gasten op het terras, met mogelijkheid tot uitbreiding bij de buren.

Op de eerste en tweede verdieping bevindt zich een ruim en net (zelfstandig) driekamerappartement met dakterras(!). Ideaal voor de horecaondernemer die boven de zaak wil wonen of juist de woning wil onderverhuren aan medewerkers of derden. In het souterrain is volop ruimte voor opslag.

Het eetcafé (ca. 105 m2) en de bovengelegen woning (ca. 120 m2) zijn begin 2017 grotendeels grondig vernieuwd en dat met behoud van authentieke details en de gezellige uitstraling.

De locatie is als gezegd top, de straat staat bekend als een populaire winkelstraat en is zowel vanuit het centrum als vanaf de ring erg goed bereikbaar. Perfect voor uw nieuwe horecabedrijf!

Van wijkfunctie tot zakelijke invulling, of ‘gewoon’ voor lunch, borrel of diner; in dit (eet)café heb je gegarandeerd de wind mee!

Financiële gegevens:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 150.000,–
Huurprijs (incl. woning)*: € 47.509,– per jaar (excl. BTW)

Bij onderverhuur bovenwoning:
Verwachte huurinkomsten: € 18.000,– per jaar
Waardoor een netto huur van ca.: € 30.000,– per jaar (excl. BTW)

Meer informatie?
Net zo enthousiast als wij? Dan geven we u natuurlijk graag meer informatie over dit interessante object. Neem contact op met Cas Meuleman via cmeuleman@vdweerd.nl of bel 06-13 65 80 26.