Ter overname: Hampshire Hotel & SPA Paping Ommen: in het hart van het Overijssels Vechtdal

Ommen - Stationsweg 29

vraagprijs € 2.750.000,- k.k.

Op een zichtlocatie in de plaats Ommen vind je Hotel & SPA Paping. Het moderne en sfeervolle hotel behoort tot de Hampshire familie. Het Overijsselse Ommen ligt in het hart van het Vechtdal en dichtbijgelegen plaatsen zijn Zwolle, Dalfsen, Hardenberg en Nijverdal. De regio wordt zeer actief vermarkt als Vechtdal Overijssel.
Het NS-station ligt vlakbij het hotel op ±300m afstand, het oude Hanzestadje op loopafstand en grenst direct aan de prachtige natuur van het aangelegen Laarbos.
We kunnen rustig zeggen, dat de locatie van dit object ideaal is!

Ommen staat landelijk ook bekend om de Golfbaan ‘Hooge Graven’, met maar liefst 18 + 9 holes. Deze bosbaan staat niet voor niets in de top 10 baan van Nederland. De catering van dit restaurant op de golfbaan wordt door Paping verzorgd. Ook is er een goede samenwerking tussen het hotel
en de golfbaan in vorm van arrangementen.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over 37 hotelkamers, waarvan 33 tweepersoons en
4 éénpersoonskamers. Daarnaast beschikt deze locatie over een restaurant, Grand Café, lounge, twee vergaderzalen, een ruim opgezet terras en royaal parkeergelegenheid op eigen terrein.

De SPA is voor een hotel heel royaal opgezet met sauna- en beautyfaciliteiten, zoals: groot zoutwater binnenzwembad, infrarood sauna, Turks stoombad met geur- en kleurtherapie en grote binnensauna met opgietsysteem. In de grote, volledig afgeschermde saunatuin, is een Finse buitensauna, lavendelsauna, groot whirlpool, vijver en tuinterras.
Ook faciliteert de SPA een horecagedeelte met relaxruimte en saunarestaurant, waar gasten kunnen genieten van een kop koffie, drankje, lunch en diner.

Naast de uitgebreide wellnessfaciliteiten heeft Hampshire Hotel & SPA ook nog een beautyafdeling met een ontvangstruimte en vier salons. Hier worden diverse massage- en beautybehandelingen verzorgd. Elke dag is de wellness & SPA geopend voor zowel hotelgasten als voor daggasten.

Compleet inpandige bedrijfswoning
In het complex bevindt zich een bedrijfswoning met verschillende verdiepingen. Deze woning bestaat uit een hal, keuken, woonkamer, drie slaapkamers en een badkamer.

Opslagloods en terrein
Op eigen terrein bevindt zich tevens een grote opslagloods. Hier zijn ook andere activiteiten te ontwikkelen en daar ligt ook al een plan voor.
De oppervlakte van het perceel is ruim 5400m² en biedt nog veel mogelijkheden voor uitbreiding, er is nog veel onbenut bouwblok.

Financiële informatie:
Vraagprijs onroerende en roerende zaken € 2.750.000,– k.k.

Voor meer informatie neemt u contact op met Bas Vanhijfte op nummer 030-2345080 of per mail naar horeca@vdweerd.nl

Kaart