Ter overname: hotel-restaurant in Elp (Drenthe)!

Elp - Hoofdstraat 1

vraagprijs € 995.000,- k.k. • huurprijs € 90.000,- per jaar

Altijd al met een hotel-restaurant willen neerstrijken in Drenthe? Dan is dit het moment!

In het hart van de provincie Drenthe, in het pittoreske dorp Elp, ligt dit zeer nette en goed beoordeelde familiehotel. Het hotel vormt een fijne uitvalbasis voor het maken van uitstapjes in de regio. Diverse bezienswaardigheden en prachtige natuurgebieden zijn op steenworp afstand te vinden. Daarnaast lopen er meerdere fiets- en wandelroutes langs het hotel waardoor de (hotel)gast alle kanten op kan. Het hotel beschikt over een overdekte fietsenstalling en heeft (elektrische) fietsen te huur.

Gespreid bed
De 18 comfortabele, lichte hotelkamers, welke in 2013 volledig zijn vernieuwd, zijn allen voorzien van een tweepersoonsbed / 2 losse bedden, zitje met twee stoelen, een salontafel, televisie, draadloos internet en een badkamer met haardroger, toilet en een bad of douche. De hotelkamers bevinden zich zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. De kamers op de begane grond zijn van buiten toegankelijk en hebben een klein zitje voor de ingang. Ook zijn er hier 2 van volledig aangepast voor de mindervalide gast. De sauna en fitnessapparatuur zijn te vinden in het souterrain.

Het restaurant (met een capaciteit van 70 zitplaatsen) is 7 dagen per week, vanaf 09.00 uur geopend voor koffie/thee, gebak, lunch, borrel en diner. Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd in de daarvoor ingerichte (ontbijt)zaal waar 50 gasten kunnen plaatsnemen. Deze ruimte staat in verbinding met het restaurant en kan hiervoor ook als uitbreiding dienen. Bij mooi weer zijn de gasten van harte welkom op het voorgelegen op het zuiden gelegen terras. Het (eventueel uit te breiden) terras bevindt zich op eigen grond en biedt nu plaats aan 40 gasten.

Plaats voor iedereen
De grote zaal biedt plaats aan ruim 200 zittende gasten, zonder de capaciteit van de andere verkoopruimtes mee te tellen, is qua bar zelfvoorzienend ingericht en beschikt over een toneel met kelder en eikenhouten dansvloer. Indien wenselijk vallen er meerdere kleinere zalen te creëren met geluidsdichte paneelwanden.

Het hotelobject beschikt over een ruime bedrijfswoning (ca. 130 m2) met 7 kamers en 2 badkamers, waar u of uw personeel intrek in kan nemen. Hier zijn ook eenvoudig extra hotelkamers te realiseren.

Vanwege privéomstandigheden wensen de huidige eigenaren afstand te doen van zowel de onroerende als de roerende zaken. Het bedrijf laat door de jaren heen goede resultaten zien, wordt vrijwel zonder verplichtingen overgedragen en het onroerend goed is qua onderhoud goed bij. Op eigen grond bevindt zich tot besluit nog een ruim parkeerterrein.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaken: € 995.000,– k.k.
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 250.000,–
Vraagprijs totaal: € 1.245.000,– k.k.

Voor de juiste kandidaat bestaat er de mogelijkheid om de onroerende zaken te huren waarbij de bedrijfsexploitatie (/roerende zaken) dient te worden overgenomen. Indicatie huurprijs voor de onroerende zaken betreft € 90.000,– per jaar (excl. BTW).

Interesse?
Kom maar op. Voor meer informatie neem contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 234 50 80, of mail: ibokma@vdweerd.nl

Bekijk dit object in 3D
Kaart