Tijdloos uitpuffen bij Kort-Jak

Harmelen - Breudijk 60

huurprijs exclusief btw € 69.500,- per jaar

Verhuurd

Komend jaar heffen we graag het glas op het feit dat deze plek al 120 jaar een horecalocatie is. Geheim van dat track-record? Een combinatie van factoren natuurlijk, maar neem alleen al de ligging. Op 700 meter van het wereldberoemde Kasteel Haarzuilens, tussen de weilanden, in het Groene Hart. Hier kom je heerlijk op adem, bij Kort-Jak.

Het kasteel organiseert het hele jaar door tal van events, de omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten; niet verwonderlijk dat Kort-Jak per jaar 30.000 gasten verwelkomt. Voor appeltaart met slagroom en een cappuccino, of een hertenbiefstuk met rode wijnsaus; net waar je zin in hebt.

Authentiek
Het restaurant bestaat uit drie ruimten, de brasserie, de serre en de voorkamer. De brasserie vormt al sinds 1900 de basis van het object. Sfeervol! Ernaast, in de zonovergoten serre, geniet je van het uitzicht over de weilanden. En de kleinste kamer van het restaurant, de voorkamer, doet eer aan de bouwstijl van de brasserie.

In totaal biedt het restaurant circa 120 zitplaatsen.

Het ruime terras aan de voorzijde van het restaurant heeft zo’n 65 zitplaatsen. De keuken bevindt zich aan de achterzijde van het restaurant en is voorzien van koel- en vriescellen, die in de ruime schuur zijn gesitueerd. Het bedrijf beschikt verder over een kelder, in gebruik als opslagruimte. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping van het object een kantoor en ruime dienstruimte. Op eigen grond bevinden zich bovendien 35 parkeerplekken. Wat gezien de nabijheid van de N401, de N198, de A2 en de A12 perfect uitkomt.

Thuis
Op de eerste verdieping van het object bevindt zich een bovenwoning. De bovenwoning heeft een vrije opgang en bestaat onder andere uit één slaapkamer, een badkamer met bubbelbad, en een riante woonkamer. De mogelijkheid bestaat om een tweede slaapkamer te realiseren. De bovenwoning wordt momenteel verhuurd.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie : € 185.000,–
Huurprijs: € 69.500,– excl. BTW per jaar

Een overnamekans die niets te wensen overlaat, toch?
Vooruit één puntje van aandacht dan nog: die naam. Daarover doen zich verschillende verhalen de ronde. Wie het weet mag het zeggen. Neem in dat geval, en bij serieuze interesse in Kort-Jak, contact op met Bas Vanhijfte op telefoonnummer 030 – 23 45 080, of per mail: horeca@vdweerd.nl

Kaart