Top locatie in oude stadscentrum Amersfoort

Amersfoort - Bloemendalsestraat 24

huurprijs € 48.000,- per jaar

Hartje stad in Amersfoort. Morgen de deuren al kunnen openen. En genoeg mogelijkheden het geheel naar uw hand te zetten. Drie uitstekende redenen deze horecagelegenheid eens tegen het licht van uw ondernemerschap te houden!

Vanuit het centrum van Amersfoort lopen uw aanstaande gasten in een rechte lijn direct naar de ingang van het object. Of ze komen met de auto en parkeren op de naastgelegen parkeerplaats. Uiteraard weten ze ook de weg per fiets te vinden: de bereikbaarheid is ronduit uitstekend.

Het bedrijf beschikt met oude balken (plafond) en een visgraten houten parketvloer over een warme uitstraling met tal van sfeervolle elementen. Met de robuuste bar als echte eyecatcher, waar liefst 60 gasten kunnen plaatsnemen.
Aanvullend biedt het overdekte terras plek aan circa 20 zitplaatsen en is er ruimte voor nog eens 40 gasten in de authentieke stadstuin.

Compleet uitgerust

Naast de ruim opgezette professionele keuken waarin het aan niks ontbreekt, beschikt het object ook over een toiletgroep, diverse opslagruimten en een schuurtje.

Doordat de vorige exploitant helaas onverhoopt moest stoppen, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste opvolger. Het object is uitermate geschikt voor diverse horecaconcepten en de verwachting is dan ook dat deze unieke kans snel verzilverd wordt.

Vandaar het advies om bij serieuze interesse zo snel mogelijk te reageren.

Financiële gegevens
Bedrijfsinventaris/huurdersbelang € 50.000,–
Huurprijs € 48.000,– per jaar excl. BTW

Meer informatie
Net zo enthousiast als wij? Dan geven we u natuurlijk graag meer informatie over dit interessante object. Neem contact op via cmeuleman@vdweerd.nl of bel 030 – 234 50 80 en vraag naar Cas Meuleman!

Kaart