Tophoreca aan de historische Oudegracht in Utrecht

Utrecht - Oudegracht 214

huurprijs € 125.000,- per jaar

Vlakbij het spectaculair verbouwde stationsgebied. Praktisch onder de Dom. Met grote parkeergarage om de hoek. En direct gelegen aan de idyllische Oudegracht in Utrecht. Wie het belang van een gunstige locatie onderschrijft, valt hier met z’n neus in de boter.

Dat laatste gaat ook op voor het over te nemen horecabedrijf. Het geniet grote aanloop. Heeft een vaste schare trouwe bezoekers – zowel in de huidige als bij de vorige formule. En het is schitterend gehuisvest in twee monumentale panden die van binnenuit met elkaar verbonden zijn.

De exploitatie* en ruimte zijn ter overname.
De horecabedrijfsruimte op de begane grond beslaat 271 m2 (circa 180-200 zitplaatsen). Verdeeld over het bargedeelte en over het restaurantgedeelte

Met mooi weer kunnen de gasten ook plaatsnemen op een van de dertig terrasstoelen!

Verder beschikt het object over 2 aparte toiletruimtes en over een ruime professionele keuken. In aanvulling op het bar- en restaurantgedeelte voorziet het verder in een zaalruimte (max 70 personen) die regelmatig verhuurd wordt.  De werfkelder biedt tot besluit nog de nodige opslagruimte voor onder andere koelingen, drankenopslag en personeelsruimtes. 

De huidige eigenaren hebben wegens andere ambities en toekomstplannen besloten deze goedlopende exploitatie* te verkopen

*De handelsnaam, het concept en de website behoren expliciet niet tot de overname van de exploitatie.

Financiële informatie:
Actuele huurprijs: € 125.000,– (excl BTW, per jaar)
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 450.000,–

Interesse in deze topzaak?
Neem contact op met Bas Vanhijfte op nummer 030-2345080 of mail naar horeca@vdweerd.nl

Kaart