Uitgelezen kans in centrum Utrecht!

Utrecht - Voorstraat 10

huurprijs € 54.525,- per jaar

Café Het Hart is gevestigd aan de drukke Voorstraat. Deze straat heeft de afgelopen jaren een behoorlijke metamorfose ondergaan door het vestigen van diverse (inmiddels geslaagde) horecaconcepten als: De pizzabakkers, SLA, The Village en Gys. Café Het Hart opende in 1998 haar deuren aan de Voorstraat en is inmiddels niet meer weg te denken uit de Voorstraat. Het Hart – 50 plaatsen binnen en een terras met 20 zitplaatsen – introduceerde in 1998 live-Dj’s in Utrecht en zet deze traditie tot op heden voort. Met een van de bekendste (horeca)pleinen van Utrecht – De Neude – op steenworp afstand, bruist het enorm in de omgeving.

Café Ledig Erf is een gevestigde naam in Utrecht en heeft hier de afgelopen jaren meermaals erkenning voor ontvangen in de vorm van een plek op de Misset Café Top 100 lijst. Het bedrijf bevindt zich binnen de singels van de stad, in een prachtig Jugendstil pand. Dit alom bekende café beschikt naast de 50 zitplaatsen binnen ook over een ruim terras met zo’n 250 zitplaatsen. Hier word op zomerse dagen door gasten vanuit de hele regio genoten van onder meer de 9 verschillende bieren van de tap en de circa 75 speciaal bieren van de fles.

Kortom, 2 cafés ter overname aangeboden in het bruisende centrum van Utrecht, een unieke kans! Beide cafés worden gezamenlijk verkocht op basis van een openbare inschrijving.

Voor meer informatie hierover, bel met Bas Vanhijfte op 030-2345080 of mail met bvanhijfte@vdweerd.nl.

Kaart