Uitzicht op hollands welvaren

Belt-Schutsloot - Havezatherweg 4

vraagprijs € 650.000,- k.k.

Als de horeca ergens blaakt van gezondheid dan is het wel in deze streek. In het natuurgebied het Nationaal Park Weerribben-Wieden. In dit geval ingezoomd op een topzaak in Belt-Schutsloot, gelegen tussen Zwartsluis en Giethoorn.

Dit horecaobject geniet al ruim 45 jaar uitstekende bekendheid in de regio. Het wordt lokaal gezien als een vertrouwd adres voor lekker eten en/of een gezellig familiefeest. Prachtig gesitueerd aan het water, in het sprookjesachtige Belt-Schutsloot.

Het ruim opgezette restaurant beschikt over circa 100 zitplaatsen. Bovendien voorziet het object in een grote zaal (capaciteit 150 zitplaatsen en 250 staand) voor feesten en partijen. Daarbovenop heeft het horecabedrijf ook nog een groot terras aan het water.

Dit terras is netjes ingericht en biedt plaats aan 100 (zittende) gasten. Het ziet er geweldig uitnodigend uit, helemaal omdat je ook met een bootje aan deze zijde kunt aanmeren.

Mede vanwege de prachtige ligging, scherpe prijzen en voldoende parkeergelegenheid is het café–restaurant ook een populaire pleisterplaats voor touringcarbedrijven. Tel daar dagjesmensen, recreanten per fiets, boot of anderszins eigen vervoer bij op en het behoeft geen verder betoog: toerisme in al zijn verschijningsvormen is hier een belangrijke bron van inkomsten.

Volgens het bestemmingsplan rust er ook een hotelfunctie op het gebouw. Met wat kleine verbouwingen kan de bovenwoning (voormalig hotelgedeelte) zo weer worden omgebouwd tot een hotel/B&B. Wat voor een nieuwe en extra omzetstroom zorgt. De huidige bovenwoning op de eerste verdieping telt een woonkamer, een badkamer en 9 kleine kamers (met een kleine verbouwing kunnen er 7 slaapkamers gecreëerd worden). En u kunt er met een gerust hart van uitgaan dat deze ruimtes zich laten karakteriseren als ‘rooms with a view.’

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende + roerende zaken: € 650.000,– k.k.

Interesse?
We komen graag met u in contact. Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma of Cas Meuleman op telefoonnummer 030 – 23 45 080, of per mail: horeca@vdweerd.nl

Kaart