Vaste waarde in Bussum

Bussum - Nassaustraat 7

Huurprijs € 26.670,- per jaar

Verhuurd

Vaste waarde in Bussum

Sushi is niet meer weg te denken uit het aanbod aan makkelijk, snel en lekker eten. Met als bijkomende plus dat het ook nog eens hartstikke gezond is. Het is dan ook niet voor niets een vaste waarde in de Nederlandse horeca geworden. Met een bijna gegarandeerde afzetmarkt, zeker in de meer mondaine plaatsen zoals Bussum.
En uitgerekend in het smaakvolle Bussum hebben we een heerlijke horecaonderneming ter overname. Waar liefhebbers ter plekke genieten van sushi- en wokgerechten, en ze gerechten afhalen of vanuit waar ze ze laten bezorgen.

Centraal
Het object is ideaal gelegen, centraal, tussen de vele winkels, waardoor er een grote stroom aan passanten is en bezorgers gemakkelijk de omgeving bestrijken. Het restaurant zelf biedt momenteel plaats voor circa 18 gasten, maar kan plaats bieden voor meer, en het beschikt over een bescheiden (12 zitplaatsen) terras.

Lopend, per fiets, je bent er zo, en met auto is het al even gemakkelijk, op nog geen 500 meter afstand is er een grote parkeergarage.
Op de eerste verdieping bevindt zich een ruim appartement dat nu in gebruik is door de eigenaren. In plaats daarvan, als de huidige eigenaren hun nieuwe uitdaging achterna gaan, behoort onderhuur met een huuropbrengst van circa € 900,– per maand tot de mogelijkheden.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 55.000,–
Actuele huurprijs: € 26.670,– per jaar
Potentiële onderhuur woning: € 10.500,– per jaar
‘Netto’ huurprijs: € 16.170,– per jaar

Oishii?
Heel Oishii toch?! Neem contact op met de makelaar van dit object

Makelaar van dit object
Youp Dumont
Telefoonnummer06 27 09 42 52
Kaart