Veelzijdig horecabedrijf in karakteristieke boerderij!

huurprijs € 72.000,- per jaar

Verhuurd

Gehuisvest in een prachtige boerderij aan de rand van Emmen bieden wij de bedrijfsexploitatie en onroerende zaken aan van dit ruim opgezette restaurant.

Sinds 1998 bevindt zich op deze locatie een buffetrestaurant. De ondernemende familie heeft dit prachtige bedrijf en bijbehorend vastgoed met zorg en succes opgebouwd, en vindt de tijd rijp om een opvolger de kans te bieden het goed renderende concept voort te zetten.

De doelgroep bestaat uit een mix van zowel de particuliere als de zakelijke markt. In aanvulling waarop ook het Dierenpark Emmen en andere lokale toeristische trekpleisters goed zijn voor een bezoekersstroom aan toeristen. Gasten die het restaurant weten te vinden voor heerlijke gerechten tegen een vaste prijs van € 24,95 per persoon.

Het geheel bestaat op de begane grond uit twee (te combineren) restaurantruimtes waarbij de deels open keuken in het hart van het object is gevestigd. De locatie biedt plaats aan circa 175 zittende gasten in het restaurant, en voorziet in 50 zitplaatsen op het terras (evt uit te breiden). Op de eerste verdieping bevindt zich een riante, zelfstandige woning voorzien van een ruime woonkamer en keuken, drie slaapkamers en een prachtig dakterras.

Aangezien de locatie uitstekend bereikbaar is via de verschillende uitvalswegen en omdat parkeren op eigen terrein kan, leent de zaak zich ook voor het andere (dan uitsluitend restaurant) doeleinden.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 160.000,–
Vraagprijs onroerende zaken: € 990.000,– k.k.
Totaal: € 1.150.000,– k.k.

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030-23 45 080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.