Veelzijdig horecabedrijf in Oene (Veluwe)!

huurprijs € 65.000,- per jaar

Sinds het begin van de negentiende eeuw is op deze locatie in Oene een veelzijdig horecabedrijf gevestigd. Een waar familiebedrijf dat drie generaties teruggaat!

Momenteel dient de locatie als café-restaurant met zalen, slijterij en snackcorner. Vroeger bestond de huidige woning op de eerste verdieping uit een hotel waardoor een opvolger na enkele aanpassingen op deze locatie wederom een hotel- of een B&B-exploitatie kan voeren. Ook is dit hoogstwaarschijnlijk (na aanpassingen) mogelijk in de behoorlijke zaalruimte waardoor er in totaal ca. 10 a 15 hotelkamers zijn te realiseren.

Het café-restaurant aan de voorzijde van het pand biedt plaats aan circa 100 gasten. Er staan twee biljarttafels waarvan men één in de vloer kan laten zakken waardoor het grondoppervlak vergroot wordt. De ruime zaal biedt plaats aan 250 gasten en kan opgesplitst worden in drie aparte zalen. De slijterij aan de voorzijde van het pand heeft een winkelfunctie en is circa 16 m2 groot. Aan de voorzijde van het pand bevindt zich een ruim terras met circa 70 zitplaatsen met een gezellig groen uitzicht op de voorgelegen kerk. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich een deels overdekt terras waar plaats is voor circa vijftien gasten. Daarnaast ruime parkeermogelijkheden, een afhaalkiosk met snackbarfunctie en een separate ingang voor de grote zaal.

De bedrijfsexploitatie kent weinig verplichtingen welke moeten worden overgenomen en laat mooie cijfers zien.

Kortom; volop mogelijkheden in de rand van de Veluwe in Oene!

Financiële informatie:
Huurprijs horecabedrijfsobject (incl. woning): € 65.000,– excl. BTW, per jaar
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 95.000,–

De voorkeur gaat uit naar verhuur van het horecabedrijfsobject doch is verkoop van de het geheel bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met de makelaar.

Interesse?
Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 06-21 83 86 37, of per mail: ibokma@vdweerd.nl!