Veilige investering

Doorn - Plein 1923 24

huurprijs € 28.972,- per jaar

Vergeet Bitcoin, de aandelenmarkt of een beleggingsfonds. Bij Gasterij de Kluis is rendement zo goed als verzekerd. Gevestigd in een hoekpand aan het gezellige dorpsplein van Doorn, is dit voormalige bankgebouw een veilige haven voor uw horecaondernemerschap.

Gasterij De Kluis is een ontmoetingsplek waar jong en oud met elkaar een lekker kopje koffie of thee drinkt, met een taartje erbij, of een broodje vers van de bakker. Op de dag is het er vaak al een drukte van belang, en ook ‘s-avonds kun je rustig spreken van een goed gevulde kluis.

Sleutel tot het succes is de ambiance, de keuken en uitnodigende ‘Sam-Sam’-formule. Daarmee delen de gasten een tiental gerechtjes, die overigens ook à la carte individueel te bestellen zijn.

Dubbel lekker
En niet alleen voor het eten zit je hier goed; het restaurant is ook chic ingericht. Van de voordeur tot aan de dikke metalen kluisdeuren, die in dat laatste geval openstaan voor gasten die in een speciale omgeving (intiem) willen dineren.

Het restaurant beschikt binnen over een capaciteit van 55 personen. En het door parasols overdekte terras biedt zelfs plek aan 85 personen.

Financiële informatie
Vraagprijs roerende zaken: € 199.000,–
Huurprijs horecabedrijfsobject: € 28.972,– per jaar excl. BTW

Meer informatie?
Voor meer informatie neem contact op met Cas Meuleman op telefoonnummer 030-23 45 080, of per mail: cmeuleman@vdweerd.nl

Kaart