Volgende halte, Perron 22 Enschede

Enschede - Stationsplein 1

Huurprijs € 90.553,- per jaar • Bedrijfsexplotatie € 295.000,-

Volgende halte, Perron 22

Ook als de treinen wel op tijd rijden, gelukkig steeds vaker, is het goed verpozen op Perron 22. Op een prachtige locatie aan het Stationsplein, pal tegenover het station in Enschede. Hier neem je met plezier een trein later, geniet je van eventjes niets, of maak je je op voor een dagje eropuit.

Met een hapje en een drankje, uit de wind en ’s zomers op het dakterras lekker in de zon.

Perron 22 is zonder meer een prachtig horecabedrijfsobject. Op zoek naar een nieuwe bestemming.
Het prachtige hoekpand aan het stationsplein, ligt langs dé route van en naar het centrum. Iedereen die de gezellige stad bezoekt, passeert dan ook deze locatie. Ook het naastgelegen Intercity Hotel zorgt voor de nodige aanloop. Bovendien vind je er in de straat andere horecaconcepten, zoals Happy Italy.

Een drukte van belang
Het perron ontvangt al die locals, uitgaans- en winkelend publiek, en dagjesmensen met open armen. Het pand beschikt over vier bouwlagen; kelder, begane grond, eerste verdieping en zolderverdieping. Op de begane grond is plaats voor circa 100 gasten. De eerste verdieping heeft plek voor circa 75 zitplaatsen (150 staand) en dient ook als zaalruimte voor vergaderingen, feesten en partijen.

Op de bovenste verdieping bevindt zich verder het dakterras met 50 zitplaatsen. Tel de kelder en zolderverdieping als opslag-, personeels- en dienstruimten daarbij op. En er ontstaat vanzelf een beeld van het enorme potentieel.

All-Day
De huidige formule is een eigentijds All-Day-concept. De afgelopen jaren zijn er aanzienlijke investeringen in en aan het gehuurde gedaan, waar een nieuwe exploitant conceptueel, en zo ongeveer turn-key, alle kanten mee op kan.

Weetje: In Enschede is in 1862 een groot deel van het centrum verwoest door een grote brand. Bij de wederopbouw van Enschede hebben veel panden een ronde gevel gekregen, zo was het makkelijker om, in geval van herhaling, de brandslangen langs de gebouwen te trekken. Hieraan dankt ook dit pand de prachtige, opvallende ronde gevel.

Financiële informatie
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 295.000,–
Huurprijs per jaar: € 90.553,20 excl. BTW

Makelaar van dit object
Ingmar Bokma
Telefoonnummer06 21 83 86 37
Kaart