Volop mogelijkheden in Doetinchem!

Doetinchem - Burgemeester van Nispenstraat 7

vraagprijs € 775.000,- k.k. • huurprijs € 75.000,- per jaar

Volop mogelijkheden in Doetinchem!

Dit ruim opgezette horecaobject is gelegen middenin het centrum van Doetinchem, op steenworpafstand van het bekende Amphion Theater. Waar uw grand-café of restaurant veel vroege dinergasten kan voorzien van een eerste ronde voorafgaand aan een voorstelling.

Het is een genot voor theater- als ook andere gasten, die, ook als ze nog geen kennis hebben gemaakt, dit karakteristieke pand met mogelijkheid tot een groot terras aan de centrumzijde mét zon op het zuiden, niet over het hoofd kunnen gaan zien!

Op het terras is ruimte voor ca. 90 zitplaatsen en is de perfecte plek voor een drankje of hapje op gepaste afstand. Het ruime restaurant biedt plaats voor circa 150 zitplaatsen, met een riante bar. Wat direct opvalt is de prachtige houten vloer en de grote elegante ingebouwde openhaard, waar gasten plaatsnemen voor een borrelhapje of aperitief.

Het gebouw is verder volledig drempelvrij en biedt een mindervalide toilet op de begane grond. In de kelder vind je de overige toiletten en de personeelsruimten. Ook is de zeer ruime opslag hier, samen met een volledig ingerichte grote bierkoelcel.

Need we say more? Het object is uitstekend bereikbaar met de auto, en ook met het openbaar vervoer of fiets. Dus de locatie, de plek zelf en de indeling, het is beslist meer dan de som der delen.

Financiële informatie
Vraagprijs onroerende zaken: € 775.000,– k.k.
Vraagprijs aanwezige roerende zaken: € 20.000,– excl. BTW
Vraagprijs totaal: € 795.000,– k.k.

Vraaghuurprijs: € 77.500,– excl. BTW, per jaar
Vraagprijs aanwezige roerende zaken: € 20.000,– excl. BTW
Huurtermijn: 5+5 jaar (tenminste)
Zekerheidsstelling: drie maanden incl. BTW
Onder voorbehoud van gunning verhuurder.

More?
Enthousiaste ondernemers zijn van harte welkom bij Ingmar Bokma op telefoonnummer 06 – 21 83 86 37, of per mail: ibokma@vdweerd.nl