Volop mogelijkheden in het noorden van Limburg

koopprijs € 795.000,- k.k.

Op zoek zijn we naar een enthousiaste overname-partij die net als wij de mogelijkheden zien op deze prachtlocatie in het noorden van Limburg. Een hedendaags all-day horecabedrijf waar de gast niks te klagen zal hebben.  

Het restaurant is goed gelegen aan een doorgaande weg. U zult denken; zit men daar dan wel graag op het terras? Dat is gelukkig wel het geval! Het ruime en zeer zonnige terras is zeer verzorgd aangelegd en redelijk beschut. De capaciteit bedraagt zeker zo’n 110 zitplaatsen. Aan de kinderen is ook gedacht, er is een ware (buiten) speelhoek aanwezig.

De hoge plafonds, lichtinval en smaakvolle inrichting maakt het een heerlijke plek om te lunchen of te dineren. De verkoopruimte van het restaurant beslaat ca. 125 m2 en heeft een capaciteit van 70 zitplaatsen. De goed geoutilleerde keuken bevindt zich op de begane grond en is qua routing goed gesitueerd. Vanuit de keuken is zowel het restaurant als de zaalruimten – twee zalen met een totale capaciteit van 150 gasten – te bereiken. Tevens is er een ruime kelder aanwezig alsmede een bedrijfswoning.

Het object biedt volop uitbreidingsmogelijkheden die de makelaar u graag in een persoonlijk gesprek toelicht.

Financiële informatie
Koopprijs onroerende zaken: € 795.000,– k.k.
Koopprijs roerende zaken (/bedrijfsexploitatie): € 115.000,–
Totaal: € 910.000,– k.k.

Interesse?
We komen graag met u in contact. Voor meer informatie neemt u contact op met Ingmar Bokma op telefoonnummer 030 – 23 45 080, of per mail: horeca@vdweerd.nl.